Νέα της GR.I.D. :

Η interpack ενθουσιάζει την παγκόσμια βιομηχανία επεξεργασίας και συσκευασίας

Για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της συσκευασίας και της επεξεργασίας προϊόντων, ένα ήταν το μέρος όπου έπρεπε να βρίσκονται από τις 4 έως τις 10 Μαΐου: στην interpack στο Duesseldorf. Υπό τον τίτλο "Welcome Home" (Καλώς ήρθατε στο σπίτι) η έκθεση υποδέχθηκε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η χαρά που επιτέλους συναντήθηκαν oι ενδιαφερόμενοι για τον κλάδο ήταν μεγάλη.

Η interpack πραγματοποίησε αυτό που υποσχέθηκε και ξεπέρασε τις προσδοκίες των εκθετών: η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση συσκευασίας στον κόσμο έθεσε και πάλι τα standards από τις 4 έως τις 10 Μαΐου, συνέδεσε τον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο και λειτούργησε τόσο ως αγορά όσο και ως κόμβος πληροφοριών. Επισκέπτες από 155 χώρες, πολλοί από τους οποίους είχαν σταθερή πρόθεση να αγοράσουν, ήρθαν στην interpack 2023. Οι 2.807 εκθέτες παρουσίασαν τη δύναμη και τη δημιουργικότητα του κλάδου της συσκευασίας με τις τεχνολογίες και τις λύσεις τους. Αυτό που έγινε εύκολα κατανοητό ήταν οι πολυάριθμες παρορμήσεις, οι ιδέες και οι συγκεκριμένες επιχειρηματικές συμφωνίες που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Συνολικά, περίπου 143.000 επισκέπτες ταξίδεψαν στην interpack στο Duesseldorf, εκ των οποίων τα δύο τρίτα προέρχονταν από το εξωτερικό. Εκτός από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι μεγαλύτερες χώρες επισκεπτών ήταν η Ινδία, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ. Περίπου το 75% των επισκεπτών προέρχονταν από μεσαία ή ανώτατα διοικητικά στελέχη.

Το 96% των επισκεπτών δήλωσαν ότι πέτυχαν τους στόχους τους στην εμπορική έκθεση. Εξίσου ικανοποιημένοι ήταν και οι εκθέτες των οποίων οι προσδοκίες ξεπεράστηκαν πολλές φορές. «Ευχαριστούμε τη Messe Duesseldorf για την εξαιρετική διοργάνωση. Είμαι βέβαιος ότι μιλάω εκ μέρους όλων των εταιρειών που βρίσκονται εδώ. Η interpack 2023 είναι απλά ένα must για προμηθευτές και καταναλλωτές από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξουν εμπειρίες και να κάνουν δουλειές», δήλωσε ο Markus Rustler, πρόεδρος της interpack 2023 κατά την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Δείτε στο παρακάτω link τις εταιρείες που συμμετείχαν ως εκθέτες στην interpack και την components 2023: https://www.interpack.com/exhibitors GR and CY

Στο τέλος της εμπορικής έκθεσης ο Bernd Jablonowski, Executive Director της Messe Duesseldorf, δήλωσε: «Με την interpack καταφέραμε επιτέλους να διοργανώσουμε και πάλι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της Messe Duesseldorf. Έχει επανέλθει εντυπωσιακά και ενίσχυσε τη θέση της ως η παγκόσμια πλατφόρμα για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των φορέων του τομέα της συσκευασίας, των συναφών βιομηχανιών επεξεργασίας και όλων των βιομηχανιών-χρηστών. Οι στόχοι μας ξεπεράστηκαν κατά πολύ».

Η επόμενη interpack θα λάβει χώρα στο Duesseldorf της Γερμανίας από τις 7 έως τις 13 Μαίου 2026.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.