Λίγες μόνο εβδομάδες απομένουν μέχρι να ανοίξει η A+A τις πόρτες της στο Duesseldorf. Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2021, περισσότερες από 1.000 εταιρείες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, τις λύσεις και τις παγκόσμιες πρεμιέρες τους. Η βάση δεδομένων των εκθετών, η οποία παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των συμμετεχόντων εταιρειών, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, είναι τώρα ενεργή: Exhibitor Database

Αναμένοντας με μεγάλη αισιοδοξία την επερχόμενη έκθεση, ο Erhard Wienkamp, Διευθύνων Σύμβουλος Operative Trade Fair Business της Messe Duesseldorf, αναφέρει: «Μαζί με τους εκθέτες μας προσβλέπουμε σε προσωπικές συναλλαγές και μια πραγματική φυσική εμπορική έκθεση μετά από πολύμηνες αποκλειστικά ψηφιακές επαφές με επιχειρηματικούς συνεργάτες, δυνητικούς πελάτες και βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε αυτόν τον κλάδο». Τα εισιτήρια για την A+A 2021 είναι τώρα διαθέσιμα:www.AplusA.de/2130

Όλος ο κόσμος της ιατρικής κοινότητας θα συναντηθεί στις εμπορικές εκθέσεις MEDICA & COMPAMED 2021 - Όποιος θέλει να ζήσει την εμπειρία της αγοράς της υγειονομικής περίθαλψης του μέλλοντος ζωντανά θα πρέπει να βρίσκεται εκεί!

Η ιατρική βιομηχανία κάνει μεγάλα βήματα προς το μέλλον. Ευτυχώς, υπάρχει ένα μέρος που σας επιτρέπει να προχωρήσετε μαζί με τις εξελίξεις. Εδώ συναντιούνται συγκεντρωμένες η ικανότητα και η επάρκεια. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα ιατρικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και για την τρέχουσα τεχνογνωσία. Οι εμπορικές εκθέσεις MEDICA & COMPAMED στο Duesseldorf, όσον αφορά την καινοτομία, βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Φέτος λόγο των ειδικών συνθηκών και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των εκθετών και επισκεπτών θα έχουν ελαφρώς τροποποιημένο hall plan: https://www.compamed-tradefair.com/en/Interactive_hall_plan.

 

 

Ξεκινάμε και πάλι: Η Messe Duesseldorf ολοκλήρωσε την διαμόρφωση του σχεδίου υγιεινής και προστασίας από τις λοιμώξεις για να διασφαλίσει ιδίως τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία, τα μέτρα υγιεινής και τους κανόνες απόστασης σε όλες τις επερχόμενες εκθέσεις στην τοποθεσία του Duesseldorf. Μετά το lockdown την άνοιξη, είναι δυνατό από τις 31 Μαΐου 2020 να διεξαχθούν και πάλι εκθέσεις και συνέδρια υπό ειδικές συνθήκες στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η CARAVAN SALON Duesseldorf θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση των εμπορικών εκθέσεων του Duesseldorf τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι άλλες εκθέσεις που θα ακολουθήσουν βάση ατζέντας του εκθεσιακού φορέα του Duesseldorf για το τρέχον έτος είναι οι εμπορικές εκθέσεις ιατρικής τεχνολογίας MEDICA και COMPAMED (16 - 19/11), η έκθεση βιομηχανικών εξαρτημάτων VALVE WORLD EXPO (1 - 3/12) καθώς και το δίδυμο των εμπορικών εκθέσεων για σύρματα, καλώδια και σωλήνες, wire και Tube (7 - 11/12).

Διαβάστε τη συνέχεια του δελτίου τύπου στα αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο. 

TAG CLOUD