Νέα της GR.I.D. :

Η TOP HAIR - MESSE Duesseldorf υποστήριξε εντυπωσιακά την κορυφαία θέση της ανάμεσα στις εκδηλώσεις κομμωτών στην Ευρώπη φέτος και παρουσίασε ξανά ρεκόρ συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών που διήρκησε η 15η εμπορική έκθεση TOP HAIR, συμμετείχαν περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες για να γνωρίσουν τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της κομμωτικής. Περισσότεροι από 450 εκθέτες και μάρκες παρουσιάστηκαν στα περίπτερα 4, 5 και 6 του εκθεσιακού κέντρου στο Duesseldorf. Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρίες RASSO EXCLUSIVE WORWEAR P.C. και Tast Group Matakoudi Aspasia. «Ο ομόφωνος ενθουσιασμός των εκθετών και η ισχυρή έγκριση των επισκεπτών δείχνουν ότι η TOP HAIR Duesseldorf  έχει καθιερωθεί ως ένα γεγονός που παρίστανται όλοι από τον κομμωτικό κόσμο», αναφέρει ο Michael Degen, Executive Director στη Messe Duesseldorf και σχολιάζει ότι «Αυτό το απαράμιλλο μίγμα εμπορικής έκθεσης, με παράλληλες εκδηλώσεις και σκηνικές παραστάσεις είναι μοναδικό στη βιομηχανία".

Ο Christian Schikora, General Manager της TOP HAIR International GmbH, λέει: «Τα τελευταία χρόνια η εμπορική έκθεση της TOP HAIR έχει πάρει το προβάδισμα για τη βιομηχανία αυτή. Η ιδέα που αναπτύχθηκε από κοινού από τη Messe Duesseldorf και τη TOP HAIR, πέρασε με επιτυχία το 2019.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ 

Η BEAUTY DUESSELDORF 2019 ολοκληρώθηκε με τα καλύτερα αποτελέσματα προσέλευσης στη μέχρι τώρα πορεία της, υπογραμμίζοντας έτσι εντυπωσιακά τη θέση της ως ηγετική εμπορική έκθεση σε αυτόν τον κλάδο. Σχολιάζοντας το γεγονός ο Michael Degen, Executive Director στη Messe Duesseldorf GmbH, αναφέρει: «Το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τη βιομηχανία καλλυντικών, νυχιών, ποδιών, wellness & Spa ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με εξαιρετικά ικανοποιημένους εκθέτες και περίπου 58.000 επισκέπτες από 76 χώρες (2018: 55.000). Η BEAUTY DUESSELDORF αποτελεί το κεντρικό φόρουμ για τους προμηθευτές καλλυντικών υπηρεσιών που παρέχουν στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εικόνα για το σύνολο των νέων σειρών προϊόντων, τις προτάσεις για τη φροντίδα, τα επιστημονικά ευρήματα και τις τάσεις που επικρατούν».

Στις τρεις ημέρες που διήρκησε η εμπορική έκθεση παρουσιάστηκαν συνολικά 1.500 εκθέτες και μάρκες σε πέντε περίπτερα στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf. Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρίες ABALASE LTD και OIKO Pharma OE. Παράλληλα με τις καινοτομίες, τους νεοτερισμούς και τις παρουσιάσεις στα περίπτερα ήταν επίσης σημαντικό το ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα εμπειρογνωμοσύνης και συνεχούς εκπαίδευσης, με το ισορροπημένο μείγμα εργαστηρίων και επιστημονικών διαλέξεων, το οποίο το εμπορικό κοινό επικρότησε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ 

  • 61.500 επισκέπτες από 142 χώρες
  • Οι συμμετέχοντες αναφέρουν ισχυρές συμφωνίες και παραγγελίες
  • Ζωντανή ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών υψηλού επιπέδου

Η φετινή έκθεση της ProWein έδωσε έμφαση στα 25 επιτυχημένα χρόνια της εμπορικής της ιστορίας στη Messe Duesseldorf. Ξεκινώντας με την τελετουργική κοπή της κορδέλας από τη γερμανίδα Υπουργό Γεωργίας Julia Klöckner, η τριήμερη έκθεση (17-19 Μαρτίου) ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της ως η κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως του είδους της. «Όταν ξεκινήσαμε την ProWein πριν από 25 χρόνια, κανείς από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί την θεαματική εξέλιξη που θα είχε. Χρειάστηκε πολλή σκληρή δουλειά και ισχυρή υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια από τους εταίρους μας για να αναπτυχθεί αυτή η έκθεση και να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά. Και για το μέλλον έχουμε ήδη προγραμματίσει πολλά πράγματα», αναφέρει ο Hans Werner Reinhard, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Düsseldorf.

Τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο και περισσότερες βιομηχανίες. Οι λόγοι: Η τεχνολογική ωριμότητα και ένα πλήθος εμπορεύσιμων προϊόντων. Η εξέλιξη αυτή τεκμηριώνεται επίσης από τις εμπορικές συνεργασίες καθώς και από τις θετικές αντιδράσεις των επισκεπτών στη φετινή ENERGY STORAGE EUROPE η οποία έλαβε χώρα από 12-14 Μαρτίου 2019. Περισσότερο από το 90% των επισκεπτών και εκθετών επιβεβαίωσαν την ικανοποίησή τους για την εμπορική έκθεση. Από την Ελλάδα συμμετείχε ως εκθέτης η εταιρεία LEOCH EUROPE S.A.

Δημιουργία συνεργειών

 

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλατφορμών της Messe Duesseldorf θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση στους κλάδους της παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλων σχετικά με τα πλεονεκτήματα της αποθήκευσης ενέργειας και κατά συνέπεια μακροπρόθεσμα θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα αυτών των κλάδων σε σχέση με την αποτελεσματικότητα. Οι σημαντικές συνέπειες των συνεργειών μεταξύ αυτών των εμπορικών εκθέσεων είναι προφανείς: Για παράδειγμα στον τομέα της αυξημένης ενεργειακής απόδοσης μέσω της αξιοποίησης της απόβλητης θερμότητας, η οποία μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με τις τεχνολογίες της θερμικής αποθήκευσης. «Η ενεργειακή απόδοση και η ασφάλεια στη ζήτηση και στην προσφορά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για τους εταίρους μας. Μέσω της συνεργασίας με την ENERGY STORAGE EUROPE και το δικό μας περίπτερο στην έκθεση (hall 8b/D02), φέρνουμε τους χρήστες μαζί με τους κατασκευαστές λύσεων αποθήκευσης και δημιουργούμε μια γέφυρα για τον κλάδο της βιομηχανίας μας», σχολιάζει ο Gerrit Nawracala, Deputy Director Global Portfolio Metals and Flow Technologies Messe Duesseldorf.

 

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για την ENERGY STORAGE EUROPE εδώ

  • Η αποθήκευση και τα εναλλακτικά καύσιμα μειώνουν τις εκπομπές στη ναυτιλία και την παραγωγή
  • Οι υβριδικοί κινητήρες και το συνθετικό αέριο έχουν καλή βαθμολογία για τις μεγάλες αποστάσεις
  • Οι ηλεκτρικοί κινητήρες ενδείκνυνται για τις μικρές αποστάσεις

 

Η boot Duesseldorf, η κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για τα σκάφη και η ENERGY STORAGE EUROPE, η κορυφαία εμπορική έκθεση για την αποθήκευση ενέργειας, δρομολογούν κοινές δραστηριότητες για να προωθήσουν την προστασία του θαλάσσιου κλίματος μέσω φιλικών προς το περιβάλλον κινήτρων και ενεργειακά αποδοτικής παραγωγής. Από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου 2019, οι εταιρείες που προσφέρουν σταθερές και κινητές λύσεις αποθήκευσης, τεχνολογίες ισχύος αερίου και ηλεκτρικές και υβριδικές μονάδες θα παρουσιαστούν στην ENERGY STORAGE EUROPE στο Duesseldorf της Γερμανίας. Στις εταιρίες αυτές συμπεριλαμβάνονται ηγέτες της αγοράς και της τεχνολογίας, όπως η Siemens και η MAN Energy Solutions, καθώς και καινοτόμες μεσαίες επιχειρήσεις όπως η H-Tec και η ελβετική ecovolta, η οποία μαζί με τον κατασκευαστή σκαφών Ernesto Riva παρουσιάζουν το πλήρως ηλεκτρικό ξύλινο yacht E-Commuter στο Duesseldorf.

 

Read the full
Press Release
 

 

 

Οι εκθέτες και οι διοργανωτές της boot Duesseldorf 2019 ήταν σε γιορτινή διάθεση κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών της εκδήλωσης. Στην εμπορική έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, συνάφθηκαν εξαιρετικές εμπορικές συμφωνίες και οι επαφές με τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και τους εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο ήταν πολύ επιτυχημένες. Ο διευθύνων σύμβουλος της Messe Duesseldorf Werner Matthias Dornscheidt συνοψίζει τις εντυπώσεις του ως εξής: «Έχω βιώσει πολυάριθμες εκδηλώσεις εδώ στο Duesseldorf, αλλά αυτή η boot ήταν μοναδική. Μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στις αίθουσες, οι άνθρωποι στα περίπτερα σε διάθεση διακοπών και οι εκθέτες εξαιρετικά ικανοποιημένοι. Αυτό σημαίνει ότι φτάσαμε σίγουρα στο στόχο μας: όλοι θα έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις από αυτή την εκπληκτική έκδοση της boot.»

Η boot 2019 έθεσε ένα νέο ρεκόρ, με περίπου 2.000 εκθέτες από 73 χώρες και εκθέματα που κάλυψαν επιφάνεια 220.000 τ.μ. Σχεδόν 250.000 λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (boot 2018: 247.000 επισκέπτες) ήρθαν στο Ντίσελντορφ από περισσότερες από 100 χώρες, επιβεβαιώνοντας τη θέσης της boot ως την κορυφαία εμπορική έκθεση του είδους της στον κόσμο. Οι κύριες χώρες προέλευσής τους - εκτός από τη Γερμανία - είναι η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Μεγάλη Βρετανία, η Ελβετία και η Ιταλία. ο Διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης εξηγεί: «Οι εκθέτες μας αναφέρθηκαν σε μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες και σε πολλές νέες επαφές από όλο τον κόσμο, καθώς η boot είναι σαφώς μια επιχειρηματική πλατφόρμα πρώτης κατηγορίας. Ο μεγάλος αριθμός των διεθνών ταξιδιωτικών προορισμών στο Travel World προσέλκυσε επίσης πολλούς επισκέπτες.»

Η ProWein 2019 - η διεθνής εμπορική έκθεση για κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά - γιορτάζει με υπερηφάνεια την 25η επέτειό της.

 

Η ProWein έχει μεγαλώσει σημαντικά κατά τη διάρκεια της 25χρονης ιστορίας της. Η πρώτη της έκδοση πραγματοποιήθηκε το 1994 με την επωνυμία ProVins, αναλαμβάνοντας μια μικρή παρουσίαση του γαλλικού κρασιού από το προηγούμενο έτος. Ενώ διατηρήθηκε το όνομα του φραγκοφίλου, το φάσμα των εκθετών επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και άλλες χώρες. 321 έμποροι κρασιού, αφρώδους οίνου και οινοπνευματωδών ποτών παρουσίασαν τα προϊόντα τους από τις 23 έως τις 24 Φεβρουαρίου 1994 στο Duesseldorf. Το σύνολο των εκθετών, που προέρχονταν από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κολούμπια, την Αυστρία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ουγγαρία, χωρούσαν σε ένα μόνο εκθεσιακό περίπτερο. Στην πρώτη έκθεση καταγράφηκαν 1.517 επισκέπτες, 250 από τους οποίους ταξίδεψαν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως τη Γαλλία. Από την αρχή, η ProWein ήταν ανοικτή αποκλειστικά για τους εμπορικούς επισκέπτες από τους κλάδους της λιανικής και των εστιατορίων. Αυτό το αυστηρό πρότυπο έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σελίδα 1 από 4

Highlights

Messe News

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.