Νέα της GR.I.D. :

Ο διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης αναφέρει ότι: «η boot Duesseldorf δίνει το σήμα για την εκκίνηση των θαλάσσιων σπορ για τη σεζόν του 2021»

Η boot Duesseldorf αντιμετωπίζει υπεύθυνα την τρέχουσα «κανονικότητα». «Οι εκθέτες και η κοινότητα των θαλάσσιων σπορ μπορούν να βασίζονται σε ενα εξελιγμένο, ολοκληρωμένο concept υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις, που αναπτύχθηκε σε στενή διαβούλευση με τις αρχές και σε συντονισμό με την κρατική κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στην κατάσταση ανά πάσα στιγμή. Η boot Duesseldorf δίνει το σήμα εκκίνησης για μια επιτυχημένη σεζόν για τα θαλάσσια σπορ το 2021», λέει ο Πέτρος Μιχελιδάκης, διευθυντής της boot Duesseldorf. Η έκθεση θα είναι η κινητήρια δύναμη για την επερχόμενη σεζόν για τα θαλάσσια σπορ τον επόμενο Ιανουάριο. Θα δώσει στην ιστιοπλοΐα, στους οδηγούς μηχανοκίνητων σκαφών, τους δύτες και τους surfer τον σφυγμό για τη μελλοντική ανάπτυξη των σπορ τους.

2020 virtualMEDICA 468x60 72 

 

Μετατρέποντας προκλήσεις σε ευκαιρίες

Λάβετε μέρος!

Διοργανώνουμε φέτος τις παράλληλες εμπορικές εκθέσεις virtual.MEDICA και virtual.COMPAMED. Με το τρίπτυχο μέλλον – ψηφιακά – μαζί, σας προσφέρουμε μια παγκόσμια πλατφόρμα παρά τις νέες συνθήκες που επικρατούν. Βιώστε το αποκορύφωμα του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας στην εικονική του μορφή, η οποία είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε, οπουδήποτε και αν βρίσκεται! Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζετε να ανακαλύπτετε καινοτομίες, να καλλιεργείτε επαφές και να μένετε ενημερωμένοι μέσω της μεταφοράς της γνώσης.

 

Μετά από το υποχρεωτικό διάλειμμα αρκετών μηνών, η επανέναρξη των δραστηριοτήτων με τις δύο εμπορικές εκθέσεις αναψυχής CARAVAN SALON DUESSELDORF και TourNatur ήταν μια εξαιρετική επιτυχία. Οι δύο εκθέσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Duesseldorf, όπου τα τρέχοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας για τον κορωνοϊό εφαρμόστηκαν φυσικά τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες. Ενώ η CARAVAN SALON θα συνεχίσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020, η παράλληλη έκθεση της TourNatur ολοκληρώθηκε και μπορεί ήδη να χαρεί με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Με το σλόγκαν “reboot your business” στοχεύει να ανατροφοδοτήσει το πάθος για τα θαλάσσια σπορ

Ο Wolfram Diener διαδέχεται τον Werner Dornscheidt

«Πολλά από τα δημοφιλή σημεία της κοινότητας θαλάσσιων σπορ στην Ευρώπη ξαναζωντανεύουν», αναφέρει με χαρά ο διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης. Είναι Ελληνικής καταγωγής και ένθερμος ναύτης - και σύντομα θα επισκεφτεί και πάλι τη χώρα του. Πριν από αυτό, ωστόσο, είχε επίσης τη δυνατότητα να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ στα καλύτερά σημεία τους στο Duesseldorf, όπου έχει επιλέξει να ζει εδώ και πολλά χρόνια. «Αφού επιτράπηκαν και πάλι εδώ το σερφ, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις και το SUP, έχω επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την τεράστια αφοσίωση που επέδειξαν οι αθλητές καθώς έχουν επιστρέψει ξανά στο νερό» , προσθέτει.

 

 

Ξεκινάμε και πάλι: Η Messe Duesseldorf ολοκλήρωσε την διαμόρφωση του σχεδίου υγιεινής και προστασίας από τις λοιμώξεις για να διασφαλίσει ιδίως τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία, τα μέτρα υγιεινής και τους κανόνες απόστασης σε όλες τις επερχόμενες εκθέσεις στην τοποθεσία του Duesseldorf. Μετά το lockdown την άνοιξη, είναι δυνατό από τις 31 Μαΐου 2020 να διεξαχθούν και πάλι εκθέσεις και συνέδρια υπό ειδικές συνθήκες στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η CARAVAN SALON Duesseldorf θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση των εμπορικών εκθέσεων του Duesseldorf τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι άλλες εκθέσεις που θα ακολουθήσουν βάση ατζέντας του εκθεσιακού φορέα του Duesseldorf για το τρέχον έτος είναι οι εμπορικές εκθέσεις ιατρικής τεχνολογίας MEDICA και COMPAMED (16 - 19/11), η έκθεση βιομηχανικών εξαρτημάτων VALVE WORLD EXPO (1 - 3/12) καθώς και το δίδυμο των εμπορικών εκθέσεων για σύρματα, καλώδια και σωλήνες, wire και Tube (7 - 11/12).

Διαβάστε τη συνέχεια του δελτίου τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

 

Είναι απαραίτητα διότι χωρίς καλώδια, σύρματα και σωλήνες δεν μπορούν να ανεγερθούνε κτίρια, δεν μπορούν να κατασκευαστούν γέφυρες και αεροπλάνα δεν μπορούν να απογειωθούν. Ούτε ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα ήταν εφικτός χωρίς καλώδια, σύρματα και σωλήνες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι βασικοί παίκτες για αυτές τις βιομηχανίες θα συναντηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ από τις 7 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, για να παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα μηχανήματα και τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό για την κατασκευή καλωδίων, συρμάτων και σωλήνων, το φινίρισμα και την επεξεργασία, τα τελικά προϊόντα και τις υπηρεσίες στις ποιο σχετικές εμπορικές εκθέσεις του τομέα, wire και Tube. Αναμένονται περίπου 2.000 εκθέτες από περίπου 50 χώρες.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

 

Είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός στον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία. Αυτό υπογραμμίστηκε εντυπωσιακά από την Α+Α 2019 μαζί με το Διεθνές Συνέδριο για την Επαγγελματική Ασφάλεια και την Επαγγελματική Ιατρική που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου. Καταγράφοντας 2.161 εκθέτες από 63 χώρες, που κατέλαβαν πάνω από 78.000 τετραγωνικά μέτρα σε δέκα εκθεσιακά περίπτερα για πρώτη φορά και πάνω από 73.000 επαγγελματίες επισκέπτες από τους οποίους ένας στους δύο προέρχεται από το εξωτερικό, η παγκοσμίου εμβέλειας εμπορική έκθεση για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία έλαβε αποτελέσματα ρεκόρ σε όλους τους κλάδους.

 

Αξιοποιώντας την ανάγκη για μια ολιστική κουλτούρα πρόληψης η A+A χαρακτηρίστηκε από το επίκαιρο θέμα της βιωσιμότητας, το οποίο αποτελεί τη βάση για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. «Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο με τον οποίο το motto "People Matter" έγινε πράξη στην A+A τις τελευταίες τέσσερις ημέρες", δήλωσε ο Wolfram Diener, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf GmbH, στο τέλος της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία. «Όσοι αναζητούν λύσεις για τις τρέχουσες και επικείμενες αλλαγές στον εργασιακό κόσμο - είτε μέσω της ψηφιοποίησης είτε με τη δημογραφική αλλαγή - θα δυσκολευτούν να τις βρουν οπουδήποτε αλλού, εκτός απο την Α+Α στο Duesseldorf».

 

Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: AVEDO SAFETY S.A., CONIK S.A. και S. Konstantinidis & Co. Ltd.

 

Η επόμενη Α + Α θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2021.

 

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

Ισχυρή ώθηση για τη βιομηχανία: Υψηλή τάση για επενδύσεις μεταξύ των περίπου 225.000 Εμπορικών Επισκεπτών από 165 χώρες

 

Η κυκλική οικονομία είναι το «καλύτερο εισιτήριο» για τις παγκόσμιες βιομηχανίες πλαστικών και καουτσούκ

 

Η K, η κορυφαία παγκόσμια εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ στο Ντίσελντορφ, ολοκληρώθηκε μετά από διάρκεια οκτώ ημερών, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019. Οι 3,330 εκθέτες από 63 έθνη απόδειξαν με εντυπωσιακό τρόπο ότι τα πλαστικά εξακολουθούν να είναι ένα καινοτόμο, απαραίτητο και μελλοντικά προσανατολισμένο υλικό. Υπογράμμισαν επίσης ομόφωνα την αναγκαιότητα ύπαρξης λειτουργικών κυκλικών οικονομιών κατά μήκος ολόκληρης της υλικής αλυσίδας και για το σκοπό αυτό παρουσίασαν συγκεκριμένες λύσεις. Οι εταιρείες έπεσαν διάνα με τους ανθρώπους που είχαν αυτό το επίκεντρο, διότι οι 225.000 περίπου επισκέπτες από 165 χώρες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά στα συστήματα ανακύκλωσης, τις βιώσιμες πρώτες ύλες και τις διαδικασίες εξοικονόμησης πόρων. Επιπλέον, η Κ 2019 χαρακτηρίστηκε από υψηλή τάση για επενδύσεις, όπως και στο παρελθόν. Η πρόθεση του διεθνούς εμπορικού κοινού, να προσεγγιστεί το μέλλον με τις τελευταίες τεχνολογίες, ήταν σαφώς αντιληπτή.

 

Από την Ελλάδα και την Κύπρο έδωσαν δυναμικό παρόν ως εκθέτες οι εταιρίες (αλφαβητικά): AAS Advanced Automation Systems Ltd., Chrostiki S.A., COLTECH SP LTD., CYPET Technologies LTD, D. Souris & Co. SA, European Division, Ionian Kalk SA, KATYON TECHNOLOGIES LIMITED, MICROFILL K. ZAFRANAS S.A., Orenda Pulverizers, Plastika Kritis S.A. Global Colors Group, ROTOGRAN A.E.B.E. S.A., Zisios S.A. Molds & Automations.

 

Η επόμενη K Duesseldorf θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου 2022.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδω

Σελίδα 1 από 5

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.