Νέα της GR.I.D. :

A+A 2019: Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία: Κορυφαία κατάταξη στην ατζέντα για το μέλλον.

 

Είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός στον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία. Αυτό υπογραμμίστηκε εντυπωσιακά από την Α+Α 2019 μαζί με το Διεθνές Συνέδριο για την Επαγγελματική Ασφάλεια και την Επαγγελματική Ιατρική που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου. Καταγράφοντας 2.161 εκθέτες από 63 χώρες, που κατέλαβαν πάνω από 78.000 τετραγωνικά μέτρα σε δέκα εκθεσιακά περίπτερα για πρώτη φορά και πάνω από 73.000 επαγγελματίες επισκέπτες από τους οποίους ένας στους δύο προέρχεται από το εξωτερικό, η παγκοσμίου εμβέλειας εμπορική έκθεση για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία έλαβε αποτελέσματα ρεκόρ σε όλους τους κλάδους.

 

Αξιοποιώντας την ανάγκη για μια ολιστική κουλτούρα πρόληψης η A+A χαρακτηρίστηκε από το επίκαιρο θέμα της βιωσιμότητας, το οποίο αποτελεί τη βάση για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. «Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο με τον οποίο το motto "People Matter" έγινε πράξη στην A+A τις τελευταίες τέσσερις ημέρες", δήλωσε ο Wolfram Diener, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf GmbH, στο τέλος της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία. «Όσοι αναζητούν λύσεις για τις τρέχουσες και επικείμενες αλλαγές στον εργασιακό κόσμο - είτε μέσω της ψηφιοποίησης είτε με τη δημογραφική αλλαγή - θα δυσκολευτούν να τις βρουν οπουδήποτε αλλού, εκτός απο την Α+Α στο Duesseldorf».

 

Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: AVEDO SAFETY S.A., CONIK S.A. και S. Konstantinidis & Co. Ltd.

 

Η επόμενη Α + Α θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2021.

 

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.