Νέα της GR.I.D. :

Στις εμπορικές εκθέσεις MEDICA 2019 και COMPAMED 2019 θα βρίσκονται πάνω από 6.200 εκθέτες - ένα σημείο συνάντησης για ολόκληρο τον ιατρικό κόσμο

Είναι επίσης το νούμερο ένα για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα της υγείας: μια έκρηξη καινοτομιών και συναρπαστικών ιδεών για τη βελτίωση της υγείας

 

Πιο δυναμική, πιο ψηφιακή και πιο δικτυωμένη από ποτέ: η ιατρική βιομηχανία προχωράει στο μέλλον. Εάν θέλετε να είστε σε άριστη θέση να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του αύριο, πρέπει να παραμείνετε στον παλμό των εξελίξεων, να ενημερώνεστε και να εμβαθύνετε τις συναλλαγές σας με τους ειδικούς του τομέα. Η MEDICA προσφέρει τις καλύτερες ευκαιρίες εδώ και σχεδόν 50 χρόνια!

Εκθέτες, επισκέπτες και ιατρικοί εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν και πάλι στη μεγαλύτερη παγκόσμια εμπορική ιατρική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στο Ντίσελντορφ από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2019. Τα τρία τέταρτα του εκθεσιακού χώρου των 5.450 εκθετών θα καλυφθούν από διεθνείς συμμετοχές. Αναμένονται εμπορικοί επισκέπτες από περισσότερες από 170 χώρες.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ.

 

Ξεκινήστε από σήμερα να ετοιμάζετε το ταξίδι σας στην MEDICA, ή online στο link: http://www.medica-tradefair.com κάτω από την ενότητα Visitors ή καλώντας την αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, www.gridmds.eu, T:+30 210 8088351-2, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.