Νέα της GR.I.D. :

glasstec 2020: Γυαλί - Το υλικό που μας ενώνει

Κάθε δύο χρόνια, η βιομηχανία του γυαλιού συναντάται στην glasstec, την κορυφαία εμπορική έκθεση για την παγκόσμια βιομηχανία του γυαλιού.

Άλλα και στο ενδιάμεσο έτος (2019),θα έχετε την ευκαιρία να εμπνευστείτε από το γυαλί ως υλικό, να ανταλλάξετε γνώσεις και να εντείνετε τις επαφές σας στις ημερίδες για το γυαλί που διοργανώνει η Messe Duesseldorf μαζί με την Ομοσπονδιακή Ένωση Συντεχνιών της Βιοτεχνίας του Γυαλιού, (Bundesinnungsverband der Glaserhandwerks Ev). Η εγγραφή είναι δυνατή online στο https://thementageglas.de/.

Οι Ημέρες για την θεματική ενότητα του Γυαλιού (από τις 14 έως τις 15 Νοεμβρίου 2019) αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για τους υπεύθυνους για τη διασφάλιση της ποιότητας και τη διαχείριση προϊόντων, τους επεξεργαστές γυαλιού, τις βιοτεχνίες ή τις βιομηχανίες, τους εμπειρογνώμονες στον τομέα των κατασκευών, τους πολιτικούς μηχανικούς καθώς και εργαζόμενους από τον τομέα της έρευνας και τις διδασκαλίας.

Το σλόγκαν "Glass Connects" αντιπροσωπεύει τις ποικίλες χρήσεις του υλικού με άλλα υλικά, αλλά και τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων που επεξεργάζονται το γυαλί και συναντιούνται εδώ. Το πρόγραμμα θα είναι και πάλι πολύ συναρπαστικό και υψηλής ποιότητας, δήλωσε η Brigit Horn, διευθύντρια της glasstec. Η ατζέντα περιλαμβάνει θεματικά την ασφάλεια και το γυαλί, τον έλεγχο φωτός, τις νέες τεχνολογίες και τις προοπτικές για το μέλλον του υλικού. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: https://thementageglas.de/programm/
Σημειώστε πως η εκδήλωση είναι αποκλειστικά στην Γερμανική γλώσσα.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.