Νέα της GR.I.D. :

Η TOP HAIR - MESSE Duesseldorf υποστήριξε εντυπωσιακά την κορυφαία θέση της ανάμεσα στις εκδηλώσεις κομμωτών στην Ευρώπη φέτος και παρουσίασε ξανά ρεκόρ συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών που διήρκησε η 15η εμπορική έκθεση TOP HAIR, συμμετείχαν περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες για να γνωρίσουν τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της κομμωτικής. Περισσότεροι από 450 εκθέτες και μάρκες παρουσιάστηκαν στα περίπτερα 4, 5 και 6 του εκθεσιακού κέντρου στο Duesseldorf. Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρίες RASSO EXCLUSIVE WORWEAR P.C. και Tast Group Matakoudi Aspasia. «Ο ομόφωνος ενθουσιασμός των εκθετών και η ισχυρή έγκριση των επισκεπτών δείχνουν ότι η TOP HAIR Duesseldorf  έχει καθιερωθεί ως ένα γεγονός που παρίστανται όλοι από τον κομμωτικό κόσμο», αναφέρει ο Michael Degen, Executive Director στη Messe Duesseldorf και σχολιάζει ότι «Αυτό το απαράμιλλο μίγμα εμπορικής έκθεσης, με παράλληλες εκδηλώσεις και σκηνικές παραστάσεις είναι μοναδικό στη βιομηχανία".

Ο Christian Schikora, General Manager της TOP HAIR International GmbH, λέει: «Τα τελευταία χρόνια η εμπορική έκθεση της TOP HAIR έχει πάρει το προβάδισμα για τη βιομηχανία αυτή. Η ιδέα που αναπτύχθηκε από κοινού από τη Messe Duesseldorf και τη TOP HAIR, πέρασε με επιτυχία το 2019.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.