Νέα της GR.I.D. :

Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες για ακόμα μια φορά είχαν πολλαπλές επιλογές στη MEDICA και τη COMPAMED

Οι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων του διεθνούς κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης είχαν ποικίλες επιλογές όσον αφορά τις θεματικές ενότητες της μεγαλύτερης ιατρικής εμπορικής έκθεσης στον κόσμο MEDICA και της διεθνούς κύρους εμπορικής έκθεσης προμηθευτών και κατασκευαστών από τον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας COMPAMED, στο Duesseldorf.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης, περίπου 120.000 επισκέπτες από περίπου 155 χώρες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες που ήταν πιο εκτεταμένη και ποιό διεθνής από ποτέ. Η έκθεση έλαβε χώρα από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2018. 5.273 εκθέτες από 66 χώρες και ένα διεθνές μερίδιο πάνω από 80 τοις εκατό σημαίνουν ένα νέο ρεκόρ για τη MEDICA. Επίσης, η COMPAMED συνέχισε άψογα την πορεία της με 783 εκθέτες από 40 χώρες. «Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν θα βρείτε ολόκληρη την αλυσίδα καινοτομιών για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την εμπορία ιατρικών συσκευών, προϊόντων, οργάνων και λύσεων υψηλής τεχνολογίας που παρουσιάζονται και αναλύονται σε εκατοντάδες ομιλίες από διάσημους ειδικούς», σχολιάζει ο Wolfram Diener, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf.

 Από την Ελλάδα και την Κύπρο έδωσαν δυναμικά το παρόν οι εταιρίες, με αλφαβητική σειρά: ABALASE LTD, ALL MEDICAL - PAPASTAMOPOULOS A. NIKOLAOS, Atlas Medical Ltd., Axis Medical I. Ioannidis Monoprosopi IKE, Bournas Medicals - G. Bournas & S. Bourna C.o., CARDIOMED EUROPE PC, DEMERTZI M. & CO, Demophorius Healthcare Ltd., DR DELIBALTAS LTD – ELECTROCHEM, Elektra Hellas SA, Ergon IASTM Technique Konstantinos Mylonas, European Sensor Systems S.A., G. Samaras S.A., HELLENIC PLASTIC SA, Hippokratis Promitheftiki Saic, Leonidas Psiliakos Co. Ltd. Psiliakos Hospital Equipment, Medical Brace A. Salemis & Sia E.E. Limited Partnership, Medicon Hellas S.A., Mediform S.A., MEDIPAC S.A, N.G.MED Single Member Private Company S.M.P.C, Repado L.L.C., SIDAPHARM P.C. Medical Disposables.

 

Από τις σημαντικότερες ατραξιόν ήταν και τα συνοδευτικά προγράμματα τα οποία επικεντρώθηκαν στις πιο σημαντικές τάσεις της αγοράς και βρήκαν εξαιρετική ανταπόκριση από το επαγγελματικό ακροατήριο. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούσαν να βιώσουν συναρπαστικά παραδείγματα χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης και να δουν από μόνοι τους ποιες εκπληκτικές εξελίξεις βρίσκονται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας για το μέλλον. Αυτό κατέστη σαφές στη συνεδρίαση σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα των βιονικών τεχνολογιών (για χρήση στην ευφυή προσθετική) στο MEDICA CONNECTED HEALTH CARE FORUM, για να αναφέρουμε ένα παράδειγμα, και στο MEDICA HEALTH IT FORUM. Εδώ, μια ιδιαίτερα συχνή συνεδρία επικεντρώθηκε στο δυναμικό της τεχνητής νοημοσύνης για τη διάγνωση.

 

Τέλος το “exhibition area” αποτέλεσε σημαντικό μέρος του Φόρουμ MEDICA CONNECTED HEALTHCARE. Εδώ οι εταιρείες και οι οργανισμοί μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις τους στους επισκέπτες της MEDICA σε ένα ιδιαίτερα καινοτόμο και δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το MCHF είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσουν οι εκθέτες πολύτιμες νέες εντυπώσεις και να επωφεληθούν από τις συνέργιες με τους άλλους εκθέτες και το δίκτυο γύρω από το FORUM .

 

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης MEDICA και COMPAMED στο Duesseldorf είναι από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2019.

Μπορείτε από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του link: MEDICA 2019 application

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.