Νέα της GR.I.D. :

 

Οι ατομικές συμβουλές είχαν περισσότερη ζήτηση από ποτέ

 

Όλα είναι θέμα σωστού συνδυασμού! Αυτό είναι το συμπέρασμα της Messe Duesseldorf μετά από τις τρεις μέρες που διήρκησε η TourNatur 2018: «Το concept με τις πωλήσεις των κατασκευαστών και των αντιπροσώπων αφενός, και των συναρπαστικών χαλαρών και εξωτικών προορισμών αφετέρου, είχε θετικά αποτελέσματα. Η TourNatur 2018 ήταν μια εκδήλωση για όλους τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, είτε πρόκειται για πεζοπόρους, είτε για ποδηλάτες είτε για ριψοκίνδυνους αθλητές», εξηγεί ο Stefan Koschke, Διευθυντής της TourNatur. Συνολικά 42.000 λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων επισκέφθηκαν την TourNatur, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με την CARAVAN SALON από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου στο Duesseldorf.

Μια από τις επιτυχημένες ιδέες φέτος ήταν το Κέντρο Συμβουλών για εξωτερικές δραστηριότητες, όπου όλα περιστρέφονταν γύρω από το κάμπινγκ, τις διαδρομές, τις οικογενειακές εκδρομές με ποδήλατο και την παραγωγή βιώσιμων ρούχων (για πεζοπορία). Στο "Starting Point Hiking" δίνονταν πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τον εξοπλισμό για τις πρώτες εύκολες πεζοπορίες. Η ομάδα του διοργανωτή Ralf Stefan Beppler κατόρθωσε να παρουσιάσει τα θέματα πολύ παραστατικά. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούσαν να δοκιμάσουν την άνεση διάφορων στρωμάτων σε ένα πέτρινο κρεβάτι. Σημειώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ταξίδια με ποδήλατο και μεγάλη ζήτηση για συμβουλές σχετικές με την πεζοπορία.

Το πρόγραμμα για το “live stage” στο περίπτερο 6 είναι παραδοσιακά πολύ δημοφιλές στους επισκέπτες. Από τα βραβεία για τα ομορφότερα μονοπάτια πεζοπορίας στη Γερμανία και την Αυστρία, τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις προϊόντων για εξωτερικές λύσεις πλοήγησης ή τα τελευταία ηλεκτρονικά ποδήλατα για νέους και ηλικιωμένους μέχρι την παρουσίαση ελκυστικών διαδρομών σε όλη την Ευρώπη, υπήρξε ένα εξαιρετικά ποικίλο πρόγραμμα. Η Κύπρος και η Ελλάδα έδωσαν το παρόν με οκτώ παρουσιάσεις τις οποίες το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα είχε δυναμική συμμετοχή, 31 εκθέτες, με την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου (Αμοργός, Άνδρος, Κέα, Σύρος, Τήνος, Μήλος, Αστυπάλαια, Αντίπαρος, Λέρος, Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη), τον ΕΟΤ (Οργανισμός τουρισμού Χαλκιδικής, Νησιά Βόρειου Αιγαίου, περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, περιφέρεια Κρήτης, περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) και την GREAT Trade Exhibitions & Exports Consulting S.M.P.C. (περιφέρεια Μεσσηνίας, Μαίναλο, Δήμος Σπάρτης, Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Βόλου, Πελοπόννησος ). Για πολλοστή φορά συμμετείχε και η Κύπρος. Τέλος για πρώτη χρονιά συμμετείχε η εταιρία Travelincycle.

Η Ελλάδα και οι δημοφιλείς περιφέρειες πεζοπορίας παρουσιάζονται επιτυχώς σε μεγάλη κλίμακα στη TourNatur εδώ και τέσσερα χρόνια. Η Βίκυ Στρούμπου, εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η οποία παρευρέθηκε για πρώτη φορά στο Duesseldorf, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη. Όλοι οι εκθέτες και οι συν εκθέτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι. Πολλές συναντήσεις με πιθανούς επισκέπτες πεζοπορίας. Η TourNatur είναι πολύ ενδιαφέρουσα».

H επόμενη TourNatur θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου στo περίπτερο 6 της Messe Duesseldorf.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.