Νέα της GR.I.D. :

wire 2018 και Tube 2018: Η λήψη παραγγελιών ήταν εξίσου καλή με τα προηγούμενα χρόνια

Οι επενδύσεις αυξήθηκαν παγκοσμίως - στον τομέα των υποδομών, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ηλεκτροπαραγωγής, των έργων ανανεώσιμης ενέργειας και στους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι βιομηχανίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, καλωδίων, σωλήνων και επεξεργασίας σύρματος επωφελήθηκαν ουσιαστικά από την εξέλιξη αυτή στις εμπορικές εκθέσεις wire και Tube, οι οποίες έλαβαν χώρα στο Duesseldorf από τις 16 έως τις 20 Απριλίου 2018. «Ως διοργανωτές εμπορικών εκθέσεων κατορθώσαμε για ακόμα μια φορά να προσφέρουμε στους κλάδους των καλωδίων και σωλήνων μια παγκόσμια πλατφόρμα στο Duesseldorf ως βάση για τις επιχειρήσεις», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Joachim Schäfer, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf GmbH, μετά από πέντε επιτυχημένες ημέρες στην εμπορική έκθεση. Οι παραγγελίες για κεφαλαιουχικά αγαθά, όπως τα μηχανήματα, οι εγκαταστάσεις και τα οχήματα, είναι πολύ υψηλές και η γερμανική οικονομία επωφελείται πολύ από το θετικό παγκόσμιο επιχειρηματικό κλίμα.

 Συνολικά 2.683 εταιρείες από 67 χώρες παρουσίασαν τις τεχνολογικές τους εξελίξεις σε 16 εκθεσιακούς χώρους σε περισσότερα από 117.000 τμ - περίπου 7.000 τμ χώρου περισσότερα από τη προηγούμενη διοργάνωση το 2016! Από την Ελλάδα δήλωσαν ισχυρό παρόν ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρίες: Corinth Pipeworks S.A., Eurobend S.A., inoxia.gr Member of FRIGOSTAHL.S.A, KAMARIDIS GLOBAL WIRE SA, Pratto S.A., TECHNOMAC S.A. και Tillos S.A.

 

Οι εμπορικοί επισκέπτες της wire και της Tube έδωσαν εξαιρετική βαθμολογία και για τις δύο εκθέσεις. Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, πάνω από 71.500 επισκέπτες (από 69.500 το 2016)  από 134 χώρες ήρθαν στο Duesseldorf για να ενημερωθούν για τις καινοτομίες της βιομηχανίας και να ολοκληρώσουν τις επιχειρηματικές τους διαπραγματεύσεις στις διεθνείς εμπορικές εκθέσεις για καλώδια και σωλήνες wire και Tube. Το 70% των επισκεπτών της έκθεσης προέρχεται από το εξωτερικό εκ τον οποίων το ένα τρίτο υπερπόντιες χώρες. Το 55% των επισκεπτών των εμπορικών εκθέσεων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξεύρεση νέων προμηθευτών.

 

Οι επόμενες wire και Tube θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου 2020. 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.