Νέα της GR.I.D. :

8 διαστάσεις αντί για 7: Μια νέα διάσταση εμπειρίας: εξοπλισμός για την μαζική εστίαση στην επόμενη EuroShop από τις 16 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2020

Οι online δηλώσεις συμμετοχής για τους εκθέτες έχουν ξεκινήσει

Η φετινή EuroShop, The World´s No.1 Retail Trade Fair,  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με ένα νέο concept: 7 διαστάσεις εμπειρίας. Αυτή η αλλαγή τιμήθηκε εξίσουαπό τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Με 2.368 εκθέτες σε 127.000 τ.μ. καθαρού χώρου και πάνω από 113.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, η EuroShop πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην 50ετή ιστορία της.

Για τους διοργανωτές της εμπορικής έκθεσης στο Ντίσελντορφ είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να  αναπαύονται στις δάφνες τους, ότι πρέπει πάντοτε να διατηρούν επαφή με τις τελευταίες τάσεις και ότι είναι σημαντικό να εντοπίζονται εγκαίρως οι εξελίξεις της αγοράς. Για αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη οι ετοιμασίες για την επόμενη EuroShop. Το 2020 στιςεπτάυπάρχουσεςδιαστάσεις Shop Fitting & Store Design, Visual Merchandising, Lighting, Retail Marketing, Retail Technology, Refrigeration & Energy Management, Expo & Event Marketing θαπροστεθείκαιμιαακόμα. Αυτή η 8η διάσταση στη EuroShop θα αποκαλείται: Food Service Equipment.

Εξάλλου, είναι φανερό ότι αυτή τη στιγμή οι προσφορές υπηρεσιών εγκαταστάσεων μαζικής εστίασης μέσα και γύρω από τα καταστήματα λιανικής πώλησης συγκεντρώνουν δυναμική. Ο σχεδιασμός και πολλά έργα ανακαίνισης στα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων κινούνται προς την κατεύθυνση της προσθήκης τέτοιων εγκαταστάσεων στα καταστήματα. Το μερίδιο των cafés  και των εστιατορίων στα εμπορικά κέντρα αυξάνεται, τα πρατήρια βενζίνης προσφέρουν τρόφιμα για άμεση κατανάλωση, τα πολυκαταστήματα δημιουργούν θεματικά εστιατόρια και τα συγχωνεύουν σε ενιαίο περιβάλλον και παρατηρούμε αύξηση των υπηρεσιών τροφίμων και ποτών που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο έτσι ώστε οι πελάτες να αισθάνονται ικανοποιημένοι και ευπρόσδεκτοι.

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες πλέον μπορούν να υποβάλουν τη δήλωση τους για αυτή τη νέα διάσταση όπως και για όλες τις άλλες διαστάσεις της EuroShop 2020. Έντυπα δηλώσεων για την επόμενη EuroShop στο Duesseldorf (16 – 20 Φεβρουαρίου 2020) μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της EuroShop:www.euroshop.de/application

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.