Νέα της GR.I.D. :

Η ειδική έκθεση της ProWein “same but different” επικεντρώνεται στην τάση Craft

Τα Craft οινοπνευματώδη, οι Craft μπύρες και Craft μηλίτες θα έχουν τον δικό τους χώρο στην επερχόμενη ProWein

Η δημοφιλής τριάδα Craft οινοπνευματώδη, Craft μπύρες και Craft μηλίτεςθαβρίσκεται ιδιαίτερα στα φώτα της δημοσιότητας από 18 έως 20 Μαρτίου στην ProWein 2018.Η ήδη καθιερωμένη ειδική έκθεση “same but different” είναι αφιερωμένη σε αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και δημιουργεί ένα ξεχωριστό χώρο για αυτά σε δικό τους περίπτερο. «Στην αστική σκηνή μπαρ, σε μοντέρνα εστιατόρια και σε εμπόρους κρασιών τα CraftSpirits & Co. παίζουν έναν σημαντικά αυξανόμενο ρόλο στοχεύοντας σε νέες πελατειακές βάσεις. Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ενσωματώσουμε αυτή τη κατηγορία στην ProWein», αναφέρει ο MariusBerlemann, GlobalHeadWine & Spirits, για να εξηγήσει την απόφαση της MesseDuesseldorf. «Επιπλέον το 39% των εμπορικών επισκεπτών της  ProWein ενδιαφέρεται για τα Craft οινοπνευματώδη και το 45% για τις Craft μπύρες όπως αντικατοπτρίζεται στην φετινή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους επισκέπτες. Για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε για τους πελάτες μας μια επιπρόσθετη προσφορά πάντοτε σχετική με την αγορά».

Με 50 αναμενόμενους εκθέτες το περίπτερο 7, δίπλα στη βόρεια είσοδο, θα στεγάσει την μοντέρνα γαστρονομία και το μπαρ. Επιπλέον το fizzzLounge υπό την αιγίδα του  MeiningerVerlag –  σημείο συνάντησης για τους μπαρίστες – θα μεταφερθεί από την προηγούμενη τοποθεσία του στο περίπτερο 12 στο “same but different” στο περίπτερο 7. Η εκτενής διεθνής προσφορά των οινοπνευματωδών ποτών στην ProWein θα παραμείνει στο περίπτερο 12.

Οι παραγωγοί για τις κατηγορίες Craft οινοπνευματώδη, Craft μπύρες και Craft μηλίτες μπορούν να εγγραφούν στην  ειδική έκθεση της ProWein “same but different”  μέσω του link samebutdifferent 2018 , Special show for craft spirits, craft beer and cider.

Σχετικά με τη ProWeinDuesseldorf

Η ProWein είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση τού κόσμου για το κρασί και τα οινοπνευματώδη και αποτελεί τη μεγαλύτερη βιομηχανική πλατφόρμα για επαγγελματίες από την αμπελουργία, την παραγωγή, το εμπόριο και τη γαστρονομία. Στην έκθεση, συναντιούνται μόνο οι επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, για να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες, να συζητήσουν τις τάσεις της βιομηχανίας και να αναγνωρίσουν την τελειότητα στον κόσμο των κρασιών και των οινοπνευματωδών ποτών. Με έτος ίδρυσης το 1994, η ProWein ξεκίνησε με 321 εκθέτες (προμηθευτές κρασιού, αφρώδους οίνου και οινοπνευματωδών) και προσέλκυσε 1.517 επισκέπτες.Το 2017 η ProWeinέφτασε σε αριθμό τους 6.600 εκθέτες, εκ των οποίων το 85% προέρχονταν από 62 χώρες εκτός της Γερμανίας, και προσέλκυσε 58.500 επισκέπτες – με το 51% να προέρχεται από άλλα κράτη εκτός της Γερμανίας, πιστοποιώντας τον διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.Συγκριτικά στη ProWein 2002 ο αριθμός αυτός ήταν μικρότερος από 14%. Ο συνολικός χώρος που ενοικιάστηκε από τους εκθέτες (εκτός των ειδικών σόου κ.λπ.) το 2017 ανήλθε σε περισσότερα από 554.000 πόδια. – σε σύγκριση με 31.400 πόδια. το 1994. H επόμενη ProWein θα λάβει χώρα από 18 έως 20 Μαρτίου 2018.

 

 

Highlights

Messe News

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.