Νέα της GR.I.D. :

 

Την Πέμτη 11 Μαίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN η παρουσίαση για την έκθεση σκαφών, θαλάσσιων σπόρ και τουρισμού, boot Duesseldorf 2018. Την παρουσίαση άνοιξε η Alexia Castro, από την αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο,καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και προλογίζοντας τον ελληνικής καταγωγής διευθυντή της boot Πέτρο Μιχελιδάκη, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για την παρουσίαση. Ο κύριος Μιχελιδάκης  αναφέρθηκε σε νούμερα τα οποία τονίζουν τη βαρύτητα της έκθεσης, όπως οι 1,800 εκθέτες και οι 242,000 επισκέπτες που καταγράφηκαν στην boot 2017 και την αναγάγουν στη σημαντικότερη επιχειρησιακή πλατφόρμα. Ο κύριος Μιχελιδάκης τόνισε ότι λόγο της δύσκολης οικονομικής  κατάστασης  που επικρατεί είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και σε αγορές άλλων χωρών και η bootαποτελεί πολύτιμο εργαλείο. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Προεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ Γιώργος Κρανίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της ενιαίας συμμετοχής των επιχειρήσεων.

 

Στη παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και μέλη του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ενωσης Μαρινών, του ENTERPRISEGREECE, επιχειρηματίες που σχετίζονται με την ναυπήγηση σκαφών, τα θαλάσσια σπόρ και τον τουρισμό καθώς και εκπρόσωποι τύπου.

 

Δηλώστε συμμετοχή στη boot 2018  online στο www.boat-duesseldorf.com.

IMG 1764

IMG 1766

IMG 1765

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.