Νέα της GR.I.D. :

MEDICA και COMPAMED 2023: Οι επιχειρήσεις ιατρικής τεχνολογίας επωφελούνται από την ισχυρή απήχηση στους διεθνείς επισκέπτες

Υψηλό ποσοστό υπευθύνων λήψης αποφάσεων, μοναδική ποικιλία καινοτομιών και υψηλού επιπέδου συνοδευτικό πρόγραμμα

Μετά από τις τέσσερις ημέρες της διεξαγωγής τους, η MEDICA και η COMPAMED στο Duesseldorf επιβεβαίωσαν εντυπωσιακά ότι αποτελούν εξαιρετικές πλατφόρμες για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις ιατρικής τεχνολογίας και την ανταλλαγή γνώσεων εμπειρογνωμόνων υψηλού επιπέδου. «Σε αυτό συνέβαλαν η μεγάλη απήχηση στους διεθνείς επισκέπτες, το υψηλό ποσοστό των υπευθύνων λήψης αποφάσεων, το υψηλού επιπέδου συνοδευτικό πρόγραμμα και η μοναδική ποικιλία καινοτομιών σε ολόκληρη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας», συνόψισε ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Duesseldorf, κάνοντας μια αναδρομή στις εμπορικές συναλλαγές που έλαβαν χώρα στα περίπτερα της κορυφαίας διεθνώς ιατρικής έκθεσης και της εμβληματικής εκδήλωσης για τους προμηθευτές του κλάδου της ιατρικής τεχνολογίας.

Από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου, οι 5.372 εκθέτριες εταιρείες της MEDICA 2023 και οι 735 αντίστοιχες εταιρείες της COMPAMED 2023 προσέφεραν σε συνολικά 83.000 επαγγελματίες του τομέα της υγείας (από 81.000 το 2022) εντυπωσιακές αποδείξεις ότι γνωρίζουν πώς να υλοποιήσουν τη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη τόσο στα ιατρεία όσο και στις κλινικές - από την προμήθεια εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας έως καταναλωτικά προϊόντα υψηλής απόδοσης. Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) ως ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, στήριξε όλους τους Έλληνες συμμετέχοντες, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με δράσεις επικοινωνίας και με βασικό στόχο την προβολή των ανταγωνιστικών εξαγωγικών προϊόντων και των υπηρεσιών της Ελλάδας. Δείτε τις εκθέτριες εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο εδώ.

«Περίπου τρία τέταρτα των επισκεπτών μας ταξίδεψαν στη Γερμανία από το εξωτερικό. Ήρθαν από 166 χώρες. Επομένως, και οι δύο διοργανώσεις δεν είναι μόνο κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στη Γερμανία και την Ευρώπη, αλλά οι αριθμοί καταδεικνύουν επίσης τη μεγάλη σημασία τους για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις», δήλωσε ο Christian Grosser, διευθυντής Health & Medical Technologies της Messe Duesseldorf. Περισσότεροι από το 80 τοις εκατό των επισκεπτών συμμετέχουν σε σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις στις εταιρείες και τα ιδρύματά τους.

 

ΟΙ επόμενες MEDICA και COMPAMED θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου 2024 στο Duesseldorf.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.