Νέα της GR.I.D. :

Η CARAVAN SALON 2023 εμπνέει την κοινότητα

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και εξαιρετική ατμόσφαιρα στο χώρο της έκθεσης

Η εμπορική έκθεση CARAVAN SALON 2023, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή και διήρκεσε δέκα ημέρες, έδειξε ότι οι διακοπές με τροχόσπιτο εμπνέουν όλο και περισσότερους ανθρώπους και ότι η κοινότητα αναπτύσσεται συνεχώς. Στο χώρο της έκθεσης επικράτησε εξαιρετική ατμόσφαιρα, εντατικοί διάλογοι και ανταλλαγή πληροφοριών. Οι κατασκευαστές και οι έμποροι ανέφεραν πολλά υποσχόμενες συζητήσεις με πελάτες και πολυάριθμες συμφωνίες πώλησης. «Με 254.000 επισκέπτες από 65 χώρες, η CARAVAN SALON 2023 παρουσίασε μια πολύ θετική εικόνα. Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες γενικές συνθήκες, είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να επιτύχουμε ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα. Εμπορικοί επισκέπτες από όλες τις ηπείρους και καταναλωτές από όλη την Ευρώπη ταξίδεψαν στο Duesseldorf και έτσι συνέβαλαν στην ιδιαίτερη διεθνή ατμόσφαιρα της CARAVAN SALON», λέει ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Düsseldorf.

 Ο Stefan Koschke, διευθυντής της CARAVAN SALON, προσθέτει: «Το ελκυστικό και ποικίλο υποστηρικτικό μας πρόγραμμα έπεισε πλήρως τους επισκέπτες. Τόσο το "StarterWelt" όσο και οι θεματικές τάσεις "Abenteuer Selbstausbau/DIY" αποτέλεσαν κεντρικά σημεία πληροφόρησης στη CARAVAN SALON. Η σκηνή Travel & Nature CONNECTED στο περίπτερο 3, έχει μια τεράστια κοινότητα θαυμαστών με το πολύχρωμο πρόγραμμά της σχετικά με προορισμούς για τροχόσπιτα σε όλο τον κόσμο, καθώς και συμβουλές για πεζοπορία και υπαίθριες δραστηριότητες».

 

Περισσότεροι από 750 εκθέτες από 37 χώρες παρουσίασαν τις καινοτομίες και τα τρέχοντα μοντέλα τους σε 16 εκθεσιακά περίπτερα καθώς και στον υπαίθριο χώρο. Σε περισσότερα από 250.000 τετραγωνικά μέτρα εκτέθηκαν οχήματα αναψυχής όλων των μεγεθών και τιμών, κινητά σπίτια, σκηνές και τέντες οροφής. Τα αξεσουάρ, ο τεχνικός εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά επέκτασης ήταν πολύ δημοφιλή σε όλους τους φίλους του τροχόσπιτου. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούσαν να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι ή τις διακοπές τους ξεχωριστά στα περίπτερα για τους χώρους κάμπινγκ, αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και στα περίπτερα για τους ταξιδιωτικους προορισμούς.

 

Δείτε εδω τις συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο.

 

Η εμπορική έκθεση CARAVAN SALON 2024 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.