Νέα της GR.I.D. :

ProWein 2023: Η κορυφαία εμπορική έκθεση του κλάδου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

Η ProWein 2023 σημείωσε τεράστια επιτυχία, με κορυφαίες βαθμολογίες από όλες τις πλευρές και μεγάλη διεθνή απήχηση. Οι επαγγελματίες του οίνου και των αλκοολούχων ποτών από όλο τον κόσμο βίωσαν τρεις έντονες ημέρες στην έκθεση στο Duesseldorf. Στο επίκεντρο βρέθηκε η ευρεία και βαθιά γκάμα κρασιών και αλκοολούχων ποτών από όλο τον κόσμο. Πάνω απ' όλα, θέματα όπως η βιωσιμότητα, οι εναλλακτικές συσκευασίες κρασιού και τα ποτά χωρίς και με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ διαμόρφωσαν τη φετινή κορυφαία εμπορική έκθεση. Το είδωλο της pop Kylie Minogue, η οποία παρουσίασε το νέο της αφρώδες ροζέ χωρίς αλκοόλ στην ProWein, αναφέρει ότι: «Η ProWein απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η κορυφαία διεθνής έκθεση της βιομηχανίας οίνου και οινοπνευματωδών ποτών. Όπως και με τους παραγωγούς του τομέα - για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται πολύ πάθος». Ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Duesseldorf, συνοψίζοντας την επιτυχία της διοργάνωσης δήλωσε ότι: «Κάναμε και πάλι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να μην είμαστε απλώς καλοί, αλλά καλύτεροι».

 

Στη φετινή ProWein ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου. Καμία άλλη εμπορική έκθεση στον κόσμο δεν προσφέρει μια τόσο ολοκληρωμένη σύνθεση. Το 86% των περίπου 6.000 εκθετών ήταν διεθνούς προέλευσης, προερχόμενοι από περισσότερες από 60 χώρες.

 

Συνολικά 49.000 εμπορικοί επισκέπτες (2022: 38.000) από το λιανικό εμπόριο και την εστίαση ήρθαν στο Duesseldorf. Για άλλη μια φορά, η ικανότητα λήψης αποφάσεων των επισκεπτών έθεσε νέα πρότυπα: τα δύο τρίτα των επισκεπτών συμμετείχαν σε αποφάσεις αγοράς. Επιβεβαιώθηκε επίσης ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης: Οι επισκέπτες προέρχονταν από 141 χώρες (2022: 145 χώρες).

 

Για να δείτε τους εκθέτες που έλαβαν μέρος από την Ελλάδα και την Κύπρο αλφαβητικά επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.prowein.com/vis/v1/en/search?oid=29556&lang=2&_query=&f_type=profile&f_country=GR&f_country=CY

 

Η επόμενη ProWein στο Duesseldorf είναι προγραμματισμένη για τις 10-12 Μαρτίου 2024.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.