Νέα της GR.I.D. :

Η MEDICA και η COMPAMED παρουσιάζονται ως εξαιρετικά ζωτικής σημασίας πλατφόρμες στους δύσκολους καιρούς πού διανύουμε

 

Στην αναζήτηση επιχειρηματικών εναλλακτικών λύσεων και αξιόπιστων συνεργασιών, ο διεθνής κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος

 

Η MEDICA και η COMPAMED συνεχίζουν να αναπτύσσονται με εξαιρετικά ζωτικό τρόπο. Η κορυφαία ιατρική εμπορική έκθεση στον κόσμο και η διεθνής νούμερο 1 έκθεση για τον τομέα της προμήθειας της ιατρικής τεχνολογίας υπογράμμισαν και πάλι εντυπωσιακά τα θετικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους με ισχυρούς αριθμούς - παρά τις συνεχιζόμενες αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο. Τη σημαντική αύξηση των κρατήσεων εκ μέρους των εκθετών ακολούθησε η σημαντική αύξηση του αριθμού των εμπορικών επισκεπτών που παρακολούθησαν τις εμπορικές εκθέσεις.

 

Περισσότεροι από 81.000 επισκέπτες από διάφορους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας της υγειονομικής περίθαλψης ήρθαν στο Duesseldorf της Γερμανίας για να παρακολουθήσουν τις εκθέσεις MEDICA 2022 και COMPAMED 2022 από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου 2022. Εδώ, συνολικά περισσότεροι από 5.000 εκθέτες από 70 έθνη τους προσέφεραν μια ποικιλία καινοτομιών για τη σύγχρονη εξωνοσοκομειακή και κλινική περίθαλψη - συμπεριλαμβανομένων όλων των εξαρτημάτων, προϊόντων και διαδικασιών για την ανάπτυξη και την παραγωγή τους. Το ποσοστό των διεθνών εμπορικών επισκεπτών ήταν 75 τοις εκατό. Μετά τις ευρωπαϊκές χώρες, εμπορικοί επισκέπτες από τη Νότια Κορέα, τις ΗΠΑ και ομάδες επισκεπτών από την Ινδία και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής εκπροσωπήθηκαν επίσης σε μεγάλο αριθμό.

 

Από την Ελλάδα και την Κύπρο έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: ABACOSM LTD, AKMELOGI SMPC, AMIK IKE L.L.C., ATLAS MEDICAL S.A., AXIS MEDICAL ,BOURNAS MEDICALS - G. BOURNAS & S. BOURNA C.O., CARDIOMED EUROPE PC, DEMERTZI M. & CO, DEMOPHORIUS HEALTHCARE LTD., ELECTROCHEM SILICONES LTD, ENTERPRISE GREECE S.A., ES SYSTEMS S.A., G. SAMARAS SA, INTERTAN SA, M. BIRLI - A. TSITOURAS O.E., MEDALKAN - TECHNIKI EMPORIKI STAVRIDIS, MEDICAL BRACE A. SALEMIS KAI SIA E.E, MEDICON HELLAS S.A, MEDIFORM S.A., MEDIPAC S.A, PERSONAL CARE SA, POWERPHARM PC, PROGNOSOS BIOTECH S.A., SIDAPHARM P.C., MEDICAL DISPOSABLES, THRACE GROUP. Με την στήριξη του εθνικού φορέα εξωστρέφειας ENTERPRISE GREECE για τις Ελληνικές εταιρίες.

 

Οι επόμενες εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED θα λάβουν χώρα στο Duesseldorf της Γερμανίας από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2023.Μπορείτε από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή στο ακόλουθο link: Medica/online_application

 

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.