Νέα της GR.I.D. :

glasstec 2022: επιτυχής επανεκκίνηση! Η κορυφαία εμπορική έκθεση glasstec υπογραμμίζει τη σημασία της στο “Διεθνές Έτος Γυαλιού”

Η glasstec υπογράμμισε σαφώς τη σημασία της για την παγκόσμια βιομηχανία γυαλιού με την επανεκκίνησή της ως εμπορική έκθεση, πλέον δια ζώσης, μετά το διάλειμμα που προκάλεσε η πανδημία. Στο "Διεθνές Έτος Γυαλιού", οι 936 εκθέτες από 47 χώρες απέδειξαν εντυπωσιακά σε 30.000 επισκέπτες από 119 χώρες τη λειτουργική αριστεία του κλάδου. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα των παγκόσμιων τάσεων όπως το Κλίμα, η Αποδοτικότητα των πόρων, η Αστικοποίηση, η Αξία και η Ευημερία, αλλά και τρέχουσες προκλήσεις όπως το υψηλό ενεργειακό κόστος, οι εμπλοκές στην αλυσίδα εφοδιασμού και η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Η εμπορική έκθεση decarbXpo, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα επί τρεις ημέρες, με τα προγράμματά της που περιστρέφονται γύρω από την απαλλαγή των βιομηχανιών από τον άνθρακα, θεωρήθηκε επίσης σημαντική προσθήκη σε αυτό το πλαίσιο.

Πάνω από το 75% των εμπορικών επισκεπτών ταξίδεψαν στο Duesseldorf από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι το μερίδιο των διεθνών επισκεπτών συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της glasstec παγκοσμίως για τον κλάδο στο "Διεθνές Έτος Γυαλιού". Το 75%, το εξίσου υψηλό ποσοστό των στελεχών που συμμετέχουν σε επενδυτικές αποφάσεις, υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της έκθεσης. Οι επισκέπτες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις σειρές που παρουσιάστηκαν στην glasstec. Πάνω από το 90% δήλωσαν ότι πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει για την επίσκεψή τους, όπως είναι η αναζήτηση νέων προμηθευτών, καινοτομιών και τάσεων.

 

Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: DYNAMIKI LTD., INTERMETAL S.A., KONTOS BROS PC, NORTHERN GREEK THEOU IKE και PANIDIS S.A.

 

Η επόμενη glasstec θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του διετούς κύκλου της από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου 2024 στο Duesseldorf.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ.

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.