Νέα της GR.I.D. :

Εξαιρετική ατμόσφαιρα στη REHACARE στο Duesseldorf: Καινοτομίες και λύσεις υψηλής τεχνολογίας για κάθε τομέα της ζωής

Η REHACARE, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την αποκατάσταση και τη φροντίδα στον κόσμο, πραγματοποιήθηκε με πολλές εντυπωσιακές καινοτομίες και με πολυάριθμες δραστηριότητες στους εκθεσιακούς χώρους για τους νεοτερισμούς που έχουν να προσφέρουν οι αγορές της φροντίδας και της αποκατάστασης για την αυτοκαθοριζόμενη διαβίωση.

Από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2022, 35.000 επισκέπτες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τα πιο σύγχρονα καθημερινά βοηθήματα και λύσεις για κάθε αναπηρία και κάθε τομέα της ζωής. Στο επίκεντρο της REHACARE 2022 βρέθηκαν τα τεχνικά βοηθήματα για τα παιδιά, οι προσβάσιμες δυνατότητες μετατροπής αυτοκινήτων και άλλων βοηθημάτων κινητικότητας, καθώς και - για πρώτη φορά - εξωσκελετοί για επαγγελματική αποκατάσταση στο θεματικό πάρκο "Menschen und Beruf" (Άνθρωποι και επαγγέλματα). Τα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος των υποστηρικτικών εκδηλώσεων περιλάμβαναν τρέχοντα θέματα όπως το Long COVID ή η ψηφιοποίηση / Συμμετοχή 4.0.

 

Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: TOBEA SMLLC και WHEEL REHABILITATION PRODUCTS.

 

Η 46η REHACARE θα πραγματοποιηθεί στο Duesseldorf από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ.

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.