Νέα της GR.I.D. :

Η EuroCIS 2022 ξεπέρασε τις προσδοκίες

Η τάση για επενδύσεις στην τεχνολογία είναι υψηλή περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο λιανικό εμπόριο

Θετικό κλίμα στους εκθεσιακούς χώρους - οι προσωπικές συναντήσεις βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο

 

Η EuroCIS 2022, η κορυφαία εμπορική έκθεση για την τεχνολογία λιανικής πώλησης, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (2 Ιουνίου 2022) στο Duesseldorf με πολύ καλά αποτελέσματα. Με το εύρος της υπογράμμισε εντυπωσιακά πώς τα δύο τελευταία πανδημικά χρόνια έχουν προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα ψηφιοποίησης στο λιανικό εμπόριο. Πολλοί λιανοπωλητές έχουν επιταχύνει σημαντικά τις στρατηγικές τους για omni-channel και επενδύουν πλέον στην ψηφιοποίηση των καταστημάτων τους.

 

Συνοψίζοντας τα αποτελέσματα, η Petra Cullmann, Executive Director της Messe Duesseldorf, σχολιάζει ενθουσιασμένη: «Η ατμόσφαιρα στους εκθεσιακούς χώρους ήταν θετική σε όλους τους τομείς και διέπεται από αισιοδοξία. Από τις συζητήσεις με τους πελάτες μας γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες ξεπεράστηκαν κατά πολύ. Επιτέλους, οι προσωπικές επαφές μπόρεσαν και πάλι να γίνουν πραγματικότητα».

 

Τις τρεις ημέρες που διήρκησε η EuroCIS καταγράφηκαν 9.010 εμπορικοί επισκέπτες από 88 χώρες. Συμμετείχαν 345 εκθέτες από 33 χώρες, καταλαμβάνοντας 10.721 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου. Από την Ελλάδα έλαβε μέρος η εταιρεία Kivos Analytics.

 

 

Η επόμενη EuroCIS θα πραγματοποιηθεί στο Duesseldorf ως μέρος της EuroShop 2023 από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023.

 

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα Αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.