Νέα της GR.I.D. :

Επιτυχής επανεκκίνηση της ProWein 2022

  • 5.700 εκθέτες από 62 χώρες
  • Πάνω από 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες
  • Πολυάριθμες επιχειρηματικές συμφωνίες

 

Η ProWein 2022 έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή μετά την υποχρεωτική διακοπή της λόγω της πανδημίας. Η ατμόσφαιρα στα 13 εκθεσιακά περίπτερα ήταν εξαιρετικά θετική κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της διοργάνωσης και αυτό ήταν προφανές: Η δια ζώσης παρουσία και επικοινωνία, οι ζωντανές γευστικές δοκιμές και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ειδικούς ήταν μοναδικά. Επιπλέον με 5.700 εκθέτες από 62 χώρες και με περισσότερους από 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες, η ProWein είναι το κεντρικό γεγονός του κλάδου και η διεθνής «κατ' εξοχήν» επιχειρηματική πλατφόρμα.

Για να δείτε τους εκθέτες από Ελλάδα και Κύπρο επισκεφτείτε το link: https://www.prowein.com/vis/v1/en/search?oid=29556&lang=2&_query=&f_country=CY&f_country=GR

 

«Λόγω της κορύφωσης του Covid κατά το 1ο τρίμηνο του έτους έπρεπε να αναβάλουμε όλες τις εαρινές μας εκθέσεις για τον Μάιο και τον Ιούνιο ή και να τις ματαιώσουμε εντελώς, όπως συνέβη με την boot», εξηγεί ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Düsseldorf, και συνεχίζει: «Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκθέτες και τους επισκέπτες μας για την έγκριση της αναβολής για τον Μάιο και για την υποστήριξη της ProWein! Προφανώς, η δέσμευσή τους έχει αποδώσει καρπούς - διότι υπάρχουν πολυάριθμες συναφθείσες επιχειρηματικές συμφωνίες που αναφέρθηκαν από τους εκθέτες».

Η επόμενη ProWein θα επιστρέψει και πάλι στις παραδοσιακές ημερομηνίες του Μαρτίου, από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2023, για την ακρίβεια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα Αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.