Νέα της GR.I.D. :

BEAUTY 2022 – Προμηθευτείτε εισιτήρια διαρκείας και εισιτήρια πολλαπλών ημερών

Με τους νέους κανονισμούς για την υγιεινή, η BEAUTY μπορεί επιτέλους να σας προσφέρει και πάλι, εκτός από τα μεμονωμένα ημερήσια εισιτήρια, τα δημοφιλή εισιτήρια διαρκείας (στην προνομιακή τιμή των € 75 και τα διήμερα για € 50.) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η θετική εξέλιξη μας κάνει ακόμα πιο σίγουρους για μια επιτυχημένη έκθεση και μια χαρούμενη προσωπική επανένωση στη BEAUTY στο Duesseldorf.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Duesseldorf από τις 6 έως τις 8 Μαΐου και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλή χαρά στο χώρο της έκθεσης.

Για να αισθάνονται όλοι ασφαλείς, υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την υγιεινή. Ένας γρήγορος έλεγχος 3G στην είσοδο για να βεβαιώσουμε ότι έχετε εμβολιαστεί, αναρρώσει ή εξεταστεί και οι πόρτες θα είναι ορθάνοιχτες. Μάθετε περισσότερα στο beauty.de/protaction

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.