Νέα της GR.I.D. :

“same but different”: Οι σημαντικότερες τάσεις για το Craft Spirits Craft Beer & Cider στην καρδιά της ProWein 2022

120 εκθέτες από 24 χώρες/ τάση: τα μη αλκοολούχα

 

Το ειδικό σόου "same but different" (sbd) Θα αποτελέσεί ένα πραγματικό highlight στην καρδιά της ProWein 2022 από τις 15 έως τις 17 Μαΐου.

Συνολικά 120 εκθέτες από 24 χώρες θα παρουσιάσουν εκτεταμένες και πρωτοποριακές σειρές craft αλκοολούχων ποτών, craft μπύρας και μηλίτη στο περίπτερο 7.0 - πράγμα που σημαίνει ότι χάρη στους συμμετέχοντες αναμένεται να υπάρχει ξανά πληρότητα σε αυτή την ειδική εκδήλωση.

Το μοναδικό πνεύμα και η αμίμητη ατμόσφαιρα είναι η φόρμουλα επιτυχίας και το σήμα κατατεθέν του "same but different " και δίνουν τον τόνο για τις δραστηριότητες σε αυτόν τον εκθεσιακό χώρο. Με αυτή την ατμόσφαιρα ξεχωρίζουμε από άλλες εκδηλώσεις", εξηγεί η Nicole Funke, Senior Project Manager της ProWein.

 

Όσο ευρύ και αν είναι το φάσμα της εστίασης αυτών των εκθετών, όλοι μοιράζονται τον ίδιο στόχο για μια ήπια, βιώσιμη και δημιουργική επεξεργασία των πρώτων υλών, την μεγάλη δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία, συχνά την περιφερειακή προμήθεια πόρων - και, φυσικά, ένα ισχυρό πάθος για το προϊόν και τις νέες τάσεις.

 

"Από το ντεμπούτο του το 2018, το Trend Show "same but different" έχει εξελιχθεί σε πραγματικό στολίδι για την ProWein. Εδώ στο περίπτερο 7.0 παρουσιάζονται πρωτοπόροι, δημιουργοί τάσεων και ηγέτες της αγοράς στους αναπτυσσόμενους τομείς των αλκοολούχων ποτών και του μηλίτη - η τέλεια επιλογή ειδικά για τους εμπορικούς επισκέπτες από τη μοντέρνα γαστρονομία , την κοινότητα των μπαρ, αλλά και από το λιανικό εμπόριο τροφίμων ", λέει συνοπτικά ο Bastian Mingers, Project Director της ProWein.

 

Το εύρος του "same but different" είναι εξίσου διεθνές με την ίδια την ProWein. Οι εκθέτες θα έρθουν από τις ακόλουθες 24 χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Νορβηγία, Περού, Πολωνία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, ΗΠΑ.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.