Νέα της GR.I.D. :

MEDICA 2021 και η COMPAMED 2021 ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες

Οι επισκέπτες και οι εκθέτες ήταν σε καλή διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια - οι προσωπικές συναντήσεις βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο

 

Μετά την τετραήμερη διάρκειά τους ως εκδηλώσεις δια ζώσης, οι εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED είχαν εξαιρετικά επιτυχημένα αποτελέσματα στο Duesseldorf. Από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου 2021, οι κορυφαίες πλατφόρμες πληροφοριών και επικοινωνίας στον κόσμο για τη βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας και τον τομέα των προμηθευτών της, παρουσίασαν πληθώρα πειστικών καινοτομιών καθώς και ένα συνοδευτικό πρόγραμμα που κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων (εμπλουτισμένο και ψηφιακά) και ανταποκρίθηκαν στη διεθνώς αναγνωρισμένη θέση τους. «Η ατμόσφαιρα στις αίθουσες των εμπορικών εκθέσεων ήταν ευχάριστη και χαρακτηριζόταν από μια αίσθηση αισιοδοξίας σε όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής τους. Οι συζητήσεις με τους πελάτες μας έδειξαν ότι σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες. Οι άνθρωποι μπόρεσαν επιτέλους να δημιουργήσουν νέες επαφές και να εντείνουν τις υπάρχουσες τους σε φυσικό περιβάλλον», λέει ο Erhard Wienkamp, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf, εμφανώς ευχαριστημένος καθώς κάνει τον απολογισμό των προηγούμενων ημερών.

46.000 επισκέπτες (με διεθνές μερίδιο 73%) από 150 χώρες άδραξαν την ευκαιρία να συναντηθούν προσωπικά με συνολικά πάνω από 3.500 εκθέτες στην MEDICA και την COMPAMED στο Duesseldorf, λαμβάνοντας πληροφορίες για το πλήρες φάσμα των καινοτομιών για την εξωνοσοκομειακή και την ενδονοσοκομειακή περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένου κάθε βήματος της ανάπτυξης και της κατασκευής τους και τη δοκιμή πολλών καινοτόμων προϊόντων ζωντανά στις αίθουσες των εμπορικών εκθέσεων. Από την Ελλάδα συμμετείχαν αλφαβητικά ως εκθέτες οι εταιρείες: A.SALEMIS KAI SIA E.E MEDICAL BRACE, ABACOSM LTD, AERA SCIENCE SOC., AMIK IKE L.L.C., ATLAS MEDICAL S.A., CARDIOMED EUROPE PC, DEMERTZI M. & CO, ELECTROCHEM SILICONES LTD, EUROPEAN SENSOR SYSTEMS SA, G.SAMARAS SA, MEDIFORM S.A., MEDIPAC S.A, PERSONAL CARE SA, SIDAPHARM P.C. MEDICAL DISPOSABLES, THRACE NG S.A.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

Οι επόμενες MEDICA και COMPAMED θα διεξαχθούν από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου 2022.

Μπορείτε ήδη από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή στα αντίστοιχα link:

 

Δήλωση συμμετοχής MEDICA

Δήλωση συμμετοχής COMPAMED

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.