Νέα της GR.I.D. :

A+A 2021: ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

Η A+A 2021 – η κορυφαία Διεθνής Εμπορική Έκθεση για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία – ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από τέσσερις ημέρες. 1.204 εκθέτες από 56 έθνη και περισσότεροι από 25.000 εμπορικοί επισκέπτες ταξίδεψαν στο Duesseldorf της Γερμανίας για να παρακολουθήσουν την πιο σχετική εμπορική έκθεση του κλάδου. Με αυτά τα νούμερα η Α+Α – και το διεθνές συνέδριο που διεξήχθη ταυτόχρονα (Congress for Occupational Safety and Occupational Medicine) – απεικόνισαν και πάλι ξεκάθαρα τη σημαντικά αυξημένη σημασία της ασφάλειας στο χώρο της εργασίας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, το επίκεντρο είναι η υγεία των ανθρώπων. Το «People Matter», το σύνθημα της A+A, γνωρίζει αυτή τη στιγμή τεράστια αναγνώριση στη σημασία του. Τα θέματα πανδημίας και υγιεινής έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην A+A 2021, παράλληλα με τις τελευταίες εξελίξεις στον καινοτόμο προστατευτικό εξοπλισμό. Ωστόσο, μεγάλες τάσεις όπως η ψηφιοποίηση και η βιωσιμότητα ήταν επίσης μεταξύ των βασικών θεμάτων στην κορυφαία εμπορική έκθεση της φετινής χρονιάς.

 

Η επόμενη Α+Α θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2023.

 

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.