Νέα της GR.I.D. :

MEDICA & COMPAMED 2021: «Βουτήξτε» στο μέλλον – Ζωντανά στο Duesseldorf και ψηφιακά

Όλος ο κόσμος της ιατρικής κοινότητας θα συναντηθεί στις εμπορικές εκθέσεις MEDICA & COMPAMED 2021 - Όποιος θέλει να ζήσει την εμπειρία της αγοράς της υγειονομικής περίθαλψης του μέλλοντος ζωντανά θα πρέπει να βρίσκεται εκεί!

Η ιατρική βιομηχανία κάνει μεγάλα βήματα προς το μέλλον. Ευτυχώς, υπάρχει ένα μέρος που σας επιτρέπει να προχωρήσετε μαζί με τις εξελίξεις. Εδώ συναντιούνται συγκεντρωμένες η ικανότητα και η επάρκεια. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα ιατρικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και για την τρέχουσα τεχνογνωσία. Οι εμπορικές εκθέσεις MEDICA & COMPAMED στο Duesseldorf, όσον αφορά την καινοτομία, βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Φέτος λόγο των ειδικών συνθηκών και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των εκθετών και επισκεπτών θα έχουν ελαφρώς τροποποιημένο hall plan: https://www.compamed-tradefair.com/en/Interactive_hall_plan.

 

Οι δυο εκθέσεις MEDICA και COMPAMED θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Duesseldorf για άλλη μια φορά δια ζώσης. Θα συμμετάσχουν πάνω από 2.700 εκθέτες από 68 χώρες. Οι θεματικές ενότητες της MEDICA προσανατολίζονται στις πλήρεις ανάγκες εξωτερικής και νοσοκομειακής περίθαλψης και είναι οι εξής:

  • Τεχνολογία εργαστηρίου & διάγνωση
  • Ηλεκτροθεραπεία και ιατρική τεχνολογία
  • Αναλώσιμα
  • Τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών
  • Ψηφιακή υγεία και φυσιοθεραπεία, ορθοπεδική τεχνολογία

Αντίστοιχα, οι εκθέτες της COMPAMED θα παρουσιάσουν ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η αγορά προμηθευτών για την ιατρική τεχνολογία: από μεμονωμένα εξαρτήματα και ανταλλακτικά έως λύσεις υψηλής τεχνολογίας, καινοτόμα υλικά και συσκευασίες μέχρι την ολοκλήρωση της εργολαβίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα ειδικά φόρουμ των εμπορικών εκθέσεων MEDICA & COMPAMED. Αναφέρουμε ενδεικτικά τα παρακάτω:

  • MEDICA CONNECTED HEALTHCARE FORUM,
  • MEDICA HEALTH IT FORUM καιτο
  • MEDICA LABMED FORUM,
  • COMPAMED HIGH-TECH FORUM by IVAM (the International Microtechnology Business Network)
  • COMPAMED SUPPLIERS ’FORUM by DeviceMed

Επιπλέον, θα υπάρχει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων επί σκηνής στο επίκεντρο της εμπορικής έκθεσης καθώς και ομιλίες, συζητήσεις και ακόμη και τελετές απονομής οι οποίες θα προβληθούν σε ζωντανή ροή από τις διαδικτυακές πύλες της MEDICA και της COMPAMED και στις οποίες θα έχετε πρόσβαση με το κατάλληλο εισιτήριο (link για επισκόπηση όλων των φόρουμ και των θεμάτων τους για το 2021: https://www.medica-tradefair.com/forums). Περαιτέρω ατραξιόν του προγράμματος της MEDICA 2021 περιλαμβάνουν το 44ο Γερμανικό Νοσοκομειακό Συνέδριο (ως ζωντανή ροή) και τα συνέδρια αγγλικής γλώσσας DiMiMED και MEDICA MEDICINE + SPORTS CONFERENCE.

Οι πόρτες των εμπορικών εκθέσεων θα είναι ανοιχτές από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα όλες τις ημέρες της διεξαγωγής τους. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά διαδικτυακά.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.