Νέα της GR.I.D. :

TourNatur 2020: Η πεζοπορία περισσότερο απολαυστική από ποτέ «Η εμπορική έκθεση ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή»

 

Μετά από το υποχρεωτικό διάλειμμα αρκετών μηνών, η επανέναρξη των δραστηριοτήτων με τις δύο εμπορικές εκθέσεις αναψυχής CARAVAN SALON DUESSELDORF και TourNatur ήταν μια εξαιρετική επιτυχία. Οι δύο εκθέσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Duesseldorf, όπου τα τρέχοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας για τον κορωνοϊό εφαρμόστηκαν φυσικά τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες. Ενώ η CARAVAN SALON θα συνεχίσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020, η παράλληλη έκθεση της TourNatur ολοκληρώθηκε και μπορεί ήδη να χαρεί με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Απολαμβάνοντας τα αποτελέσματα ο διευθυντής Stefan Koschke είπε: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι μόλις τις πρώτες τρεις μέρες καταφέραμε ήδη να προσελκύσουμε 42.000 ενθουσιώδεις επισκέπτες στις δύο εμπορικές μας εκθέσεις εδώ στο Ντίσελντορφ. Τα τροχόσπιτα ως μια μορφή διακοπών και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως η πεζοπορία και η ορειβασία συνεχίζουν να είναι ένα «καυτό εισιτήριο» για τις τάσεις των διακοπών. Δεν υπάρχει ποιο κατάλληλο μέρος για να βρείτε τόσο μεγάλο εύρος για αυτό τον τύπο διακοπών. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια τόσο επιτυχημένη έναρξη με τόσο υψηλό ηθικό στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις μας μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς εμπορικές εκθέσεις».

Οι λάτρεις της πεζοπορίας και της υπαίθρου εξέφρασαν υψηλό επίπεδο ικανοποίησης με τη φετινή TourNatur και τον επαγγελματισμό κατά διεξαγωγή της. Το αυξημένο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα μοναδικά φυσικά τοπία και τις επιλογές πεζοπορίας σε όλες τις περιοχές της Γερμανίας και όχι μόνο, εξυπηρετήθηκε από τους πολυάριθμους τουριστικούς πάροχους και τις ενημερωτικές σειρές τους. Η Ελλάδα δήλωσε το παρόν με την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, την Ανατολική Χαλκιδική/Δήμος Αριστοτέλη και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, για μια ακόμα χρονιά συνέβαλλε στην προβολή των τοπίων και των πολλαπλών δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες για τον εναλλακτικό τουρισμό, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά της χώρας μας.

Είτε πρόκειται για πεζοπορία, αναρρίχηση, ορεινή ποδηλασία ή κανό, στο περίπτερο 14, οι λάτρεις της φύσης όλων των ηλικιών κλήθηκαν να αναζητήσουν έμπνευση και το κατάλληλο εργαλείο για το επόμενο ταξίδι τους, ανάμεσα σε περίπου 100 ταξιδιωτικούς πράκτορες, κατασκευαστές, εμπόρους και προορισμούς από όλο τον κόσμο.

Με την ολοκλήρωση της TourNatur και της CARAVAN SALON 2020 η Messe Duesseldorf στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε ολόκληρη την κοινότητα των εμπορικών εκθέσεων: Με τα σωστά μέτρα προστασίας, οι εκθέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και πάλι.

«Η ποιότητα των επισκεπτών και η ένταση των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην TourNatur ήταν σχεδόν καλύτερη από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Εδώ συναντάμε ακριβώς αυτούς τους επισκέπτες που αναζητούν ποιότητα και ατομικότητα και που είναι επίσης πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτό. Οι προσωπικές συνομιλίες είναι απαραίτητες για την εταιρεία μου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο χτίζεται εμπιστοσύνη, διατηρούνται επαφές και διασφαλίζεται η αφοσίωση των πελατών. Στο διαδίκτυο, αυτοί οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται ούτε στοιχειωδώς.» λέει η Sibylle Janssen από την Ταξιδιωτική εταιρία Siabella…natürlich reisen!
Ομοίως και ο Jarle Sänger της συντακτικής ομάδας του "Wandermagazin" έδωσε επίσης μια αισιόδοξη ετυμηγορία. «Η TourNatur 2020 ακόμη και κάτω από αυτές τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες σημείωσε επιτυχία. Η ομάδα του "Wandermagazin" χαίρεται που η Messe Duesseldorf   έστειλε ένα σαφές μήνυμα για την εκ νέου έναρξη των εμπορικών εκθέσεων και των εκθέσεων σε όλη τη Γερμανία μετά το lockdown διεξάγοντας την TourNatur και την CARAVAN SALON.

Η TourNatur θα προσκαλέσει πάλι το κοινό της στο Duesseldorf από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.