Νέα της GR.I.D. :

 

Με το σλόγκαν “reboot your business” στοχεύει να ανατροφοδοτήσει το πάθος για τα θαλάσσια σπορ

Ο Wolfram Diener διαδέχεται τον Werner Dornscheidt

«Πολλά από τα δημοφιλή σημεία της κοινότητας θαλάσσιων σπορ στην Ευρώπη ξαναζωντανεύουν», αναφέρει με χαρά ο διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης. Είναι Ελληνικής καταγωγής και ένθερμος ναύτης - και σύντομα θα επισκεφτεί και πάλι τη χώρα του. Πριν από αυτό, ωστόσο, είχε επίσης τη δυνατότητα να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ στα καλύτερά σημεία τους στο Duesseldorf, όπου έχει επιλέξει να ζει εδώ και πολλά χρόνια. «Αφού επιτράπηκαν και πάλι εδώ το σερφ, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις και το SUP, έχω επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την τεράστια αφοσίωση που επέδειξαν οι αθλητές καθώς έχουν επιστρέψει ξανά στο νερό» , προσθέτει.

 Τον επόμενο χρόνο, η boot θα είναι για άλλη μια φορά η διεθνής επιχειρηματική πλατφόρμα για τα σκάφη με κινητήρα και τα ιστιοπλοϊκά, το σερφινγκ και τις καταδύσεις - κάτω από το νέο σύνθημα της καμπάνιας “reboot your business”.    Σε οπτικό επίπεδο, το μπλε λογότυπο εκκίνησης θα είναι παρενθετικό με το πρόθεμα "re" και τις λέξεις “your business”. Ο κος Μιχελιδάκης εξηγεί: «Η πρόθεσή μας με το σύνθημα ‘reboot’ είναι να δείξουμε στους κατασκευαστές ότι είμαστε στο πλευρό τους. Θα διαπιστώσουν ότι η boot Duesseldorf 2021 είναι το ιδανικό μέρος για επιτυχημένη δικτύωση και καλή δουλειά».

Εξέχοντες παίκτες όπως η Princess, Azimut ή San Lorenzo από τον κλάδο των πολυτελών γιοτ έχουν ήδη κάνει κράτηση χώρου για τις παρουσιάσεις τους στη boot 2021. Άλλα και άλλοι επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους όπως, για παράδειγμα, οι Γερμανοί ηγέτες της αγοράς Hanse και Bavaria ή η Greenline - ο γνωστός πρωτοπόρος εναλλακτικών ιδεών κίνησης από τη Σλοβενία - καθώς και η Starboard, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς σανίδων.

«Αυτό σημαίνει ότι η boot κρατάει την σωστή πορεία. Η βιομηχανία αντιμετωπίζει ισχυρή ζήτηση, καθοδηγούμενη από την εμπορική έκθεση φέτος», λέει ο κος Μιχελιδάκης. Το ίδιο θετική είναι και η εκτίμησή της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ναυτιλίας για την αγορά. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Robert Marx περιγράφει την κατάσταση: «Κάναμε μια εξαιρετική αρχή αυτό το έτος μετά από μια πολύ καλή εμπορική έκθεση τον Ιανουάριο. Είναι αυτονόητο ότι η κρίση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τη βιομηχανία, αλλά οι προοπτικές είναι καλές για να βιώσουν τα θαλάσσια σπορ ένα επιτυχημένο καλοκαίρι. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτόν τον τύπο αθλητισμού και ανυπομονώ για την boot 2021 για να δώσει μια ώθηση σε ολόκληρη τη διεθνή βιομηχανία. Για εμάς ως κατασκευαστές είναι απαραίτητη.»

Τον Werner M. Dornscheidt διαδέχεται ο Wolfram N. Diener στην εκτελεστική διεύθυνση της Messe Duesseldorf. Ο Διευθύνων Σύμβουλος θα συνεχίσει να είναι άμεσα υπεύθυνος για τον τομέα Boating and Watersports Events - και επομένως για την boot - και στο μέλλον.

Η Messe Duesseldorf ξεκινά τη νέα σεζόν εμπορικών εκθέσεων στις 4 Σεπτεμβρίου. Η CARAVAN SALON Duesseldorf 2020 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών για την προστασία από τον κορωνοϊό που εκδίδονται από το κράτος της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Messe Duesseldorf ανέπτυξε μια στρατηγική υγιεινής με συγκεκριμένα μέτρα σε στενή συνεργασία με τις αρχές. Ο κος Πέτρος Μιχελιδάκης αναφέρει: «Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι εκθέτες μας απολαμβάνουν το επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο έχουν συνηθίσει για την επιχείρησή τους».

Σχετικά με την boot Duesseldorf:

Η boot Duesseldorf είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σκαφών και θαλάσσιων σπορ στον κόσμο και είναι το μέρος όπου συναντώνται όλοι οι κλάδοι τον Ιανουάριο κάθε χρόνο. Είναι το hotspot πληροφόρησης και παραγγελίας για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, με κύριο επίκεντρο τα σκάφη και τα σκάφη αναψυχής, τους κινητήρες και την τεχνολογία κινητήρων, τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ, τις καταδύσεις, τις υπηρεσίες, τα κανό, τα καγιάκ, τη κωπηλασία, το σερφινγκ, το kitesurfing, το wakeboarding, το windsurfing, το SUP , το ψάρεμα, τη θαλάσσια τέχνη, τις μαρίνες, τις εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, τα παραλιακά θέρετρα και τη ναύλωση.

Το δελτίο τύπου μπορείτε να βρείτε και σε μορφή PDF, στα ελληνικά στην ιστοσελίδα της boot στο παρακάτω link: https://www.boot.com/en/Press/Press_Material/Press_Releases/boot_Duesseldorf_is_launching_a_new_campaign

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.