Νέα της GR.I.D. :

MEDICA 13-16 Νοεμβρίου 2017 : Επισκεφτείτε την νούμερο 1 έκθεση!

Όταν οι κορυφαίοι ιθύνοντες  για την λήψη αποφάσεων στον  τομέα της υγειονομικής περίθαλψης θα συναντηθούν και πάλι στο Duesseldorf στα μέσα του Νοεμβρίου στην μεγαλύτερη ιατρική εμπορική έκθεση στον κόσμο, MEDICA 2017 (13 – 16 Νοεμβρίου), 5.000 εκθέτες από 70 χώρες θα παρουσιαστούν ως συνέταιροι της  ενθουσιώδους καινοτομίας, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις για τους εξωτερικούς ασθενείς και την κλινική φροντίδα. Καμία άλλη διοργάνωση στον κόσμο δεν πλησιάζει στο να προσφέρει τέτοιο πλούτο ευρεσιτεχνιών όσο η MEDICA.

 Τα ξεκάθαρα δομημένα σημεία εστίασης της εμπορικής έκθεσης MEDICA, σύμφωνα με τα περίπτερα, είναι: Ηλεκτροϊατρική / ιατρική τεχνολογία (περισσότεροι από 2.500 εκθέτες) Εργαστηριακή τεχνολογία /Διάγνωση, φυσιοθεραπεία /Τεχνολογία ορθοπεδικών, εμπορεύματα και αναλώσιμα είδη, Τεχνολογίες πληροφοριών και  επικοινωνίας, Ιατρικά έπιπλα καθώς και ειδικές εγκαταστάσεις δωματίων για κλινικές και ιατρικές πρακτικές.

 

Σημαντικό ρόλο ως καθοδηγητές τάσεων διαδραματίζουν τα φόρουμ, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην εμπορική έκθεση. Η μεταφορά γνώσης πραγματοποιείται σε πολλούς τομείς - από την ιατρική τεχνολογία μέσω της έρευνας και της οικονομίας της υγείας έως τη φυσιοθεραπεία. Όπως κάθε χρόνο η και παγκόσμια μεταφορά γνώσεων θα πραγματοποιηθεί και φέτος στα συνέδρια της MEDICA. Πολλά στοιχεία των συνεδρίων με διαλέξεις που πραγματοποιούνται στα αγγλικά απευθύνονται σε ένα διεθνές ακροατήριο. Εδώ θα ενημερωθείτε σχετικά με τα τρέχοντα και μελλοντικά προσανατολισμένα θέματα σχετικά με την εξωτερική και νοσηλευτική περίθαλψη.

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Duesseldorf  το Νοέμβριο του 2017.

Highlights

Messe News

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.