Νέα της GR.I.D. :

interpack 2017 : Οι 170,500 επισκέπτες γέμισαν τα βιβλία παραγγελιών των εκθετών

 Ρεκόρ στις διεθνείς παρουσίες

 

Το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τους εκθέτες της interpack 2017, είχε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή ρεκόρ 2,865 εταιριών για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση συσκευασίας και σχετικών βιομηχανιών. Από τις 4 έως τις 10 Μαΐου το 74% από τους 170,500 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην έκθεση ήταν από το εξωτερικό.

 

Το υψηλό ποσοστό Γερμανών και διεθνών ειδικών από 168 χώρες ικανοποίησε τους εκθέτες οι οποίοι πραγματοποίησαν πολλά υποσχόμενες εμπορικές επαφές και συμφωνίες. Από την Ελλάδα  συμμετείχαν ως εκθέτες οι εταιρείες A. Hatzopoulos S.A., ALFA Machine - Kourtoglou S.A., Alfa-Beta Roto S.A., ATLAS TAPES SA, Fokas Packaging SA, Giatsis Pack S.A., Hellaspack O.E., INOX DESIGN KATERIS S.A, Lappas J. Ltd, M.J. Maillis SA, MACPAC SA, MICHAEL PROCOS S.A., MORNOS S.A., mst Tastsian S.A., PALAMIDIS SA, QUBBER P.C., SMART CUP - KASSIMATIS S.A., Symetal S.A., TECHNICAL CONVERTING PAPER S.A., TETTIX N. Morenos & COEEPackagingMachinery, TheodorouAutomationSAICT, THRACEGROUP, TsimisS.A., VI.E.PA. Papadopoulos Panagiotis , VlachosBrosS.A.

 

 Οι επισκέπτες με τη σειρά τους ωφελήθηκαν από την απαράμιλλη πληθώρα καινοτομιών και τη μοναδική επισκόπηση της αγοράς. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην επίσημη έρευνα στην οποία 98% δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στην interpack 2017. Θεώρησαν ενδιαφέροντες όλες τις κατηγορίες της interpack με τα μέσα συσκευασίας να συγκεντρώνουν  περισσότερη προσοχή από ότι στη προηγούμενη διοργάνωση.

 

«Η interpack αποτελεί απαραίτητο προορισμό για τις εταιρίες αυτής της βιομηχανίας και παρέχει ιδιαίτερη παρότρυνση. Κάθε τρία χρόνια εκτός από τη μοναδική επίδειξη απόδοσης, προμηθευτές και πελάτες από όλο τον κόσμο συναντιούνται για να δικτυωθούν και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της interpack2017, FriedbertKlefenz. Σχολιάζοντας αυτή τη δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της MesseDuesseldorf, HansWernerReinhardεξηγεί: «Η interpack επιβεβαίωσε και πάλι εντυπωσιακά τη θέση της ως  ποιο σημαντική έκθεση και πρωτοποριακή πλατφόρμα της βιομηχανίας κάθε τρία χρόνια. Λόγο της νέας διεθνούς “interpackalliance”, η interpack απέκτησε περισσότερη προβολή στης αναπτυσσόμενες αγορές του εξωτερικού και συνεπώς προσέλκυσε ειδικούς ακόμα ποιο υψηλής ποιότητας».

 

components: Το νέο concept άφησε πολύ καλές εντυπώσεις

 

Το concept“components – specialtradefairbyinterpack”, το οποίο αναθεωρήθηκε για την interpack 2017, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους επισκέπτες. Σύμφωνα με τους ιδιαίτερα ικανοποιημένους εκθέτες, το επίπεδο των επισκεπτών ήταν εξίσου υψηλό.Η απόφαση να τοποθετηθεί η δεύτερη “components” μετά από ένα ποιό υποτονικό  ντεμπούτο πριν τρία χρόνια,σε κεντρική τοποθεσία του εκθεσιακού κέντρου αυτή τη φορά και η ημερομηνία διεξαγωγής να είναι παράλληλη με της interpack, αποδείχθηκε ολόσωστη. Σκοπεύουμε να εγκαθιδρύσουμε επίσης“components” και στις εκθέσεις της interpackallianceτου εξωτερικού στο μέλλον», προσθέτει ο  BerndJablonowski, Διευθυντής του Παγκόσμιου Χαρτοφυλακίου Επεξεργασίας & Συσκευασίας στη MesseDuesseldorf.

Η επόμενη interpack μαζί με την componentsθα πραγματοποιηθεί σε τρία χρόνια, τον Μάιο του 2020 με πλήρως ανακαινισμένη Νότια είσοδος  και νεόκτιστο Hall 1

Highlights

Messe News

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.