Νέα της GR.I.D. :

Η BEAUTY DUESSELDORF 2017 προκαλεί ενθουσιασμό στην βιομηχανία καλλυντικών

Για μία ακόμα φορά πάνω από 55.000 εμπορικοί επισκέπτες

 

Το μεγαλύτερο «σαλόνι ομορφιάς» για τους επαγγελματίες της αισθητικής (ινστιτούτα και σπα) βρέθηκε και πάλι στο Εκθεσιακό Κέντρο του Duesseldorfαπό 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017. Πάνω από 55.000 επισκέπτες χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τις ποικίλες γκάμες που προσφέρονται από την BEAUTY DUESSELDORF, η οποία επιβεβαίωσε την πρώτη θέση της ως νούμερο 1 εμπορική έκθεση του κλάδου. Οι επαγγελματίες από τους τομείς των Καλλυντικών, των ποδιών, των νυχιών, της ευεξίας και των σπα δεν εντυπωσιάστηκαν μόνο από τις καινοτομίες και τις τάσεις που παρουσιάστηκαν από τους εκθέτες αλλά και από την υψηλή ποιότητα και τον πρακτικό προσανατολισμό του προγράμματος συνεχούς εκπαίδευσης. «Κατά την διάρκεια των τριών ημερών 1.500 εκθέτες και εμπορικοί τίτλοι παρουσιάστηκαν στα τέσσερα περίπτερα. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν αλφαβητικά οι εταιρίες ABALASE LTD και SAFE N BEAUTIFUL P.C. Ο τομέας εκτιμά την εμπορική έκθεση στο Duesseldorf ως το πιο σημαντικό φόρουμ για τις τάσεις και ως πλατφόρμα για τις καινοτομίες και τα προσόντα. Οι ειδικοί στα καλλυντικά  πείστηκαν εξίσου από την κομψή ατμόσφαιρα στους εκθεσιακούς χώρους και το επαγγελματικό περιβάλλον για εμπορικές συνομιλίες και δικτύωση», εξηγεί ο Joachim Schäfer, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf  GmbH.

 

Πολλοί επισκέπτες συμμετείχαν στο πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και πρακτικού προσανατολισμού που περιλάμβανε περίπου 130 εκδηλώσεις, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους. Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων με τα εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα Make-up, τις τελετές απονομής και τις παρουσιάσεις, καθώς και πολλά ειδικά χαρακτηριστικά ενοποίησαν τις διαφορετικές πτυχές της έκθεσης. «Η BEAUTY DUESSELDORF παραμένει το βασικό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες στις υπηρεσίες των καλλυντικών. Οι εκθεσιακοί μας χώροι είναι πραγματικά δομημένοι έτσι ώστε να ταξιδεύσουν τον πελάτη, επειδή εδώ οι θεραπείες και υπηρεσίες  παρουσιάζονται ζωντανά», δήλωσε ο Διευθυντής Helmut Winkler. Μια τάση, παρατήρησε, ήταν ότι η ιατρική ομορφιά αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία. «Το ενδιαφέρον για τον καλλωπισμό και την υγεία αυξάνονται παράλληλα», συμπεραίνει ο Winkler και σε αυτό ήταν επίσης σύμφωνο και το Medical SkinCare Congress Duesseldorf, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά.

Η σημασία της BEAUTY DUESSELDORF ως κορυφαία εμπορική έκθεση για τον κλάδο υπογραμμίστηκε από ικανοποιημένους εκθέτες από όλα τα τμήματα κατά τον απολογισμό των αποτελεσμάτων μετά από τρεις μέρες με καλές εμπορικές συμφωνίες.

Η επόμενη BEAUTY DUESSELDORF θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή έως Κυριακή από 9 έως 11 Μαρτίου 2018.

Highlights

Messe News

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.