Νέα της GR.I.D. :

Η interplastica Moscow θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Ιανουαρίου 2017

INTERP

Ρωσία: Οι καλές μακροπρόθεσμες προοπτικές σταθεροποιούν τη ζήτηση παρά τις δυσκολίες

 

Παρά τη δύσκολη οικονομική και πολιτική κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ρωσία σήμερα, οι δραστηριότητες στις βιομηχανίες πλαστικών και καουτσούκ απέχουν πολύ από τη στασιμότητα. Υπάρχει συνεχής και σημαντική ζήτηση για επενδύσεις, ιδίως στην παραγωγή καταναλωτικών αγαθών, τεχνικού εξοπλισμού και  συσκευασίας. Οι διαδικασίες παραγωγής και ποιότητας των προϊόντων στη Ρωσία βελτιστοποιούνται με σκοπό την αντικατάσταση των εισαγωγών και  οι δυτικές τεχνολογίες συνεχίζουν να εκτιμούνται. Η ρωσική κυβέρνηση υποστηρίζει αυτές τις εταιρικές πρωτοβουλίες και αγωνίζεται για νέα οικονομική ανάπτυξη. Το νεοσύστατο Συμβούλιο Στρατηγικής Ανάπτυξης αναμένεται να χαράξει τη σωστή πορεία για το εμπόριο και τη βιομηχανία. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ( ΔΝΤ) εκτιμά ότι η ρωσική οικονομία βρίσκεται σε καλό δρόμο για την οικονομική ανάκαμψη. Οι εκθέτες  της interplastica Moscow (24-27 Ιανουαρίου 2017) βασίζονται στη θετική αυτή προοπτική. Η 20η  Διεθνής Έκθεση Πλαστικών και Καουτσούκ αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τον τομέα στην περιοχή. Η έκθεση θα παρέχει και πάλι μια αντιπροσωπευτική γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμού για τις βιομηχανίες πλαστικών και καουτσούκ, πρώτων υλών και βοηθητικών υλών, πλαστικών προϊόντων από καουτσούκ, καθώς και υπηρεσίες.

 

Ταυτόχρονα για ακόμα μία φορά θα πραγματοποιηθεί και η upakovka -  η έκθεση για την επεξεργασία και τη συσκευασία. Η ηγετική έκθεση της Ρωσίας θα δώσει έμφαση στα μηχανήματα συσκευασίας και εξοπλισμού, στα υλικά συσκευασίας, τα μέσα συσκευασίας και τα βοηθήματά, στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής και ζύμης, καθώς και  σε συμπληρωματικές τεχνολογίες και logistics. Επωφεληθείτε από την μία από τις πέντε ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές συσκευασίας στον κόσμο για να αναπτύξετε τις ευκαιρίες που προσφέρει το τεράστιο δυναμικό της αγοράς για την επιχείρησή σας. Το 2017 η upakovka θα στεγάζεται στο Forum Hall το οποίο γειτνιάζει με την interplastica, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο σε εκθέτες και επισκέπτες ενδιαφέρουσες συνέργειες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.interplastica.de  και το site www.upakovka-tradefair.com

Οι ενδιαφερόμενοι από Ελλάδα και Κύπρο μπορούν να απευθυνθούν στην αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf: MD – GR.I.D. GbR www.gridmds.eu,T:+30 210 8088351-2, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Highlights

Messe News

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.