06
Οκτωβρίου

Δελτίο Τύπου boot Düsseldorf / O Πέτρος Μιχελιδάκης ο νέος διευθυντής της έκθεσης

Κατηγορία Νέα-Ειδήσεις

Δελτίο Τύπου boot Düsseldorf

 

O Πέτρος Μιχελιδάκης νέος διευθυντής της έκθεσης σκαφών και θαλάσσιου τουρισμού boot

Μετά από μια επιτυχημένη πενταετία ως εκπρόσωπος της Messe Düsseldorf για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Πέτρος Μιχελιδάκης αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2016 τη διεύθυνση της έκθεσης boot στο Ντίσελντορφ. Με 1.700 εκθέτες και 250.000 επισκέπτες η bootείναι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών και θαλάσσιου τουρισμού στον κόσμο.

Ο κ. Μιχελιδάκης θα μεταβεί άμεσα στο Ντίσελντορφ για να συνδεθεί με το δίκτυο και τους παράγοντες της έκθεσης και να προετοιμαστεί για το νέο επαγγελματικό  κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ας σημειωθεί ότι από το 1991 έως το 2010 ο Πέτρος Μιχελιδάκης διετέλεσε διευθυντής του Γερμανικού Αγροτικού Οργανισμού Μάρκετινγκ (CMA) στην Ελλάδα και την Ιταλία και υπεύθυνος για τις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Τουρκίας.

Την εκπροσώπηση της Messe Düsseldorf για την Ελλάδα και την Κύπρο αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου η κα. Alexia Castro. http://gridmds.com/

 

Διαβάστηκε 3671 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 12:35
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.